Mετα λοιπον απο απειρες βολτες μεσω Google Earth, μαγεμενη απο την πολη του Φωτος, λαβαμε την αποφαση με το ετερον ημισυ να κανονισουμε ταξιδακι στο Παρισι για πρωτη φορα, στα τελη της ανοιξης...Εκανα μια αποπειρα να ερευνησω το θεμα με ταξιδιωτικα οργανωμενα πακετα μεσω ιντερνετ, ομως..πως να σας στο πω...μου φαινεται οτι δεν μπορω να χορτασω αυτη τη πολη μεσα σε 4-5 μερες...γι αυτο θα ηθελα οι πιο εμπειροι και ταξιδεμενοι στο Παρισι να με συμβουλευσουν αν θα ηταν καλυτερα να κλεισουμε με οργανωμενο γκρουπ κλπ η να κλεισουμε μονο αεροπορικα & ξενοδοχειο και να ανακαλυψουμε την πολη μονοι μας με ενα χαρτη στο χερι και απειρη καλη διαθεση!!!;;;!!! γενικα τι μου υποψιν δεν εχουμε ξαναπαει ποτε, ειμαι τυπος που ειναι ολη μερα με μια φωτογραφικη στο χερι στις διακοπες ( απο περπατημα αντεχω γερα!!! ) και μου αρεσει η περιπετεια, κ δεν ξερω γρι γαλλικα εκτος απο το je t'aime (αγγλικα ευτυχως ειμαστε ενταξει)!!!
επιπλεον ερωτησεις και στοιχεια:
-πως μπορω να βγαλω ακρη με τα δρομολογια του μετρο; υπαρχει καποιο προγραμμα διαδρομων?
- απο θεσσ/νικη μας βολευει καλυτερα να ταξιδεψουμε
οποιος μπορει να μας μεταδωσει τα φωτα του...θα το εκτιμουσαμε ιδιαιτερως!!! ειναι βλεπετε το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο και θελω να μεινει αξεχαστο με την καλη και οχι αρνητικη εννοια!
ευχαριστω για ολα
επιπλεον ερωτησεις και στοιχεια:
-πως μπορω να βγαλω ακρη με τα δρομολογια του μετρο; υπαρχει καποιο προγραμμα διαδρομων?
- απο θεσσ/νικη μας βολευει καλυτερα να ταξιδεψουμε
οποιος μπορει να μας μεταδωσει τα φωτα του...θα το εκτιμουσαμε ιδιαιτερως!!! ειναι βλεπετε το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο και θελω να μεινει αξεχαστο με την καλη και οχι αρνητικη εννοια!
ευχαριστω για ολα