• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Omio, Rome2Rio κτλ.

LikeNoOther

Member
Επόμενο Ταξίδι
Προς αναζήτηση...
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρεια Κορέα
Επειδή δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα (αν υπάρχει διορθώστε με!) θα ήθελα την γνώμη σας για αυτές τις πλατφόρμες, οι οποίες ουσιαστικά λειτουργούν σαν τις αντίστοιχες αεροπορικές (skyscanner, petas.gr κτλ.) ή ακτοπλοϊκές (πχ. Ferryhopper) αλλά είναι για λεωφορεία, τρένα, και blablacar (με ΙΧ). Αν τις χρησιμοποιείτε, κατά πόσον τις εμπιστεύεστε κτλ. Προσωπικά ειδικά Omio (πρώην GoEuro) τσεκάρω σχεδόν πάντα για τιμές και ωράρια σε τρένα και λεωφορεία όπου ταξιδεύω γιατί συνήθως έχει πληθώρα αποτελεσμάτων και επιλογών, αλλά δεν έχω κλείσει ακόμα εισιτήριο μέσω του ίδιου του site τους, σχεδόν πάντα κλείνω από τον ίδιο τον πάροχο είτε διαδικτυακά είτε με αγορά επί τόπου. Είναι αξιόπιστη η αγορά του εισιτηρίου από εκεί και μετά να παρουσιάσω το εισιτήριο μου πχ στην Σερβική αλυσίδα λεωφορείων για την οποία έχω κάνει κράτηση ή παίζει να το παίξουν Κινέζοι και να μου πουν ας το έκλεινες από μας, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και δεν το αναγνωρίζουμε; :oops:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εχω χρησιμοποιήσει τη rome2rio σε περσινό ταξίδι μου στη Δρέσδη, για τρενα και λεωφορεία. Κανένα πρόβλημα σε ολα, αν εξαιρέσεις μια αλλαγή πλατφόρμας του τρένου σε σχέση με το εισιτήριο.

D

Delmem38110

Guest
θα συμφωνήσω με τον @psilos3 . το rome2rio είναι ίσως η μόνη μηχανή που βοηθάει στις μετακινήσεις και οι πληροφορίες είναι σχεδόν πάντα σε ισχύ. εγώ ψάχνω πως θα κινηθώ στην Παταγονία του χρόνου και βρίσκω ωράρια εταιρίες μετακίνησης τηλέφωνα ιστοσελίδες χρόνους αλλαγές μέσων μεταφοράς σταθμούς και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς από αυτούς.... σε ένα μέρος και μια χρονική στιγμή που μετά τον κοβιντ πληροφορίες δεν έχουμε η δεν είναι αξιόπιστες, για να μπορέσω να κινηθώ με ασφάλεια όσων αφορά τους χρόνους. και πρέπει αν υπολογίσεις και την χιονόπτωση ίσως και τον αποκλεισμό γιατί εκεί τον Αύγουστο έχει χειμώνα.

JoanneKapa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβία - Χιλή
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Οποιοδήποτε τρένο ή λεωφορείο έχω χρησιμοποιήσει στην Ευρώπη, το έχω κλείσει μέσω Omio.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom