Κατεβάζω κόσμο στο CHQ το Πάσχα...
Τα υπόλοιπα μίλια λέω να τα φάω στο Βελιγράδι κάποια στιγμή σύντομα, που δεν έχω πάει....(με θεές Σέρβες βεβαίως βεβαίως)
Να περιμένουμε μήπως-λέω τώρα εγώ...- και σύνδεση με Βυρηττό;;
Και μόνο που το γράφω, γελάω!
Αλλά τι να κάνω; Έχει λογική, αν το σκεφτείς. Δυο βήματα είναι η Βυρηττός από την Κύπρο.
Αυτοί που αντιδρούν ας μάσουν λεφτάκια να αγοράσουν μόνοι τους μια αεροπορική εταιρία και μετά να πετάνε όπου θέλουν... η ΟΑ είναι ιδιωτική εταιρία και πετάει όπου γουστάρει και όπου την συμφέρει...
Η Πράγα και η Βουδαπέστη είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμοί για Σ/Κ και γιορτές... τις υπόλοιπες μέρες βαράμε μύγες όλοι μαζί...
δηλαδή η malev και η czech που εκτελούν μονωπολιακά τα δρομολόγια της πράγας και της βουδαπέστης δεν εμφανίζουν καλές πληρότητες?νομίζω πως αυτές τις γραμμές τις χρησιμοποιούν κυρίως έλληνες οι οποίοι δεν νομίζω να επέλεγαν καμία απο αυτές τις 2 εταιρείες αν πέταγε εκει μια εκ των aegean και olympic.
Δεν υπάρχει κανένα μονωπόλιο για Πράγα - Βουδαπέστη. Υπάρχουν και οι πτήσεις με ανταπόκριση. Τόσες εταιρίες πετάνε για κει.
Όσο για τις πληρότητες Malev & CSA, δες πρώτα πόσοι από τους επιβάτες τους σε μια καθημερινή έχουν ως τελικό προορισμό Βουδαπέστη και Πράγα αντίστοιχα.
Απορώ πως μια σοβαρή εφημερίδα όπως η Καθημερινή ανατύπωσε την παπαρολογία του ΑΠΕ...