• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Olympic air : City Lovers ♥~♫

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Eνας ακόμα διαγωνισμός της Olympic Air, αυτή τη φορά για ερωτευμένους .
(και αστούς :) )

Πως θα περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Θέλετε μήπως να ταξιδέψετε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, να μείνετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο; Μπείτε στο Olympic Air - City Lovers | Facebook, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και μπορεί να κάνουμε την 14η Φεβρουαρίου μια ξεχωριστή ημέρα για εσάς!

Good Luck

jimp

Member
Δεν βλεπω να λες τι θα εκανες ομως?

Και οσοι ειμαστε κατα του φεισμπουκ τι κανουμε?Παμε με την αγαπημενη στην υπερπολυτελη σαλαμυκονο?

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Kαι εγώ έπαιξα (Θεσσαλονίκη)... μόνο που οι Όροι Συμμετοχής δεν εμφανίζονται και δεν ξέρουμε αν περιλαμβάνεται και η μεταφορά στο δώρο (πτήσεις?).

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Kαι εγώ έπαιξα (Θεσσαλονίκη)... μόνο που οι Όροι Συμμετοχής δεν εμφανίζονται και δεν ξέρουμε αν περιλαμβάνεται και η μεταφορά στο δώρο (πτήσεις?).
Εξ'ού και η Θεσσαλονίκη μάλλον ε;
Αν δε καλύπτεται η πτήση να πάτε σε προορισμό της Ryan air. :rolleyes::rolleyes:
Και αν κερδίσεις πρέπει μέχρι τις 13/02 να έχεις βρει και κορίτσι. :haha::haha:

manelaki

Member
Εγω επαιξα για Αθηνα, εχω και μια εξεταστικη :haha:

Δεν βλεπω να λες τι θα εκανες ομως?

Και οσοι ειμαστε κατα του φεισμπουκ τι κανουμε?Παμε με την αγαπημενη στην υπερπολυτελη σαλαμυκονο?
Τι εννοεις τι θα εκανα;

Τα παραπονα σας στην Ολυμπιακη;)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εξ'ού και η Θεσσαλονίκη μάλλον ε;
Αν δε καλύπτεται η πτήση να πάτε σε προορισμό της Ryan air. :rolleyes::rolleyes:
Θεσσαλονίκη γιατί έχω 15 χρόνια να την επισκεφτώ!

Δε με εμπνέουν οι προορισμοί της FR από Θεσσαλονίκη... να είχε δρομολόγιο για το πασίγνωστο ρομαντικό Beauvais να το σκεφτόμουνα!

Bahari

Member
Την ώρα που σου ζητάει τα στοιχεία σου όμως, σου βγαίνει ένα μήνυμα που λέει:

Δυο τυχεροί θα απολαύσουν:
Μια ξεχωριστή πτήση για δυο άτομα για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Hilton Athens ή το ξενοδοχείο Makedonia Palace και ένα ρομαντικό δείπνο για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom