spirosninja
Member
που?για να ξερουμε μεχρι που μας παιρνει?
Κουβα και Μεξικο με maps.me χωρις κανένα πρόβλημα.Κορυφαιο.Ξερω ανθρώπους που έκαναν ακόμα και ακραίο ταξίδι με το maps.me... εξαιρετικό όντως αλλά σαν το online δεν έχει...
Σε κάτι ερήμους στα 4500 μέτρα υψόμετρο με τον κοντινότερο κανονικό χωματόδρομο στα 50 χιλιόμετρα μακριά (νοικιασμένο τζιπ) και θερμοκρασίες κάτω από -20 τη νύκτα.που?για να ξερουμε μεχρι που μας παιρνει?
Το roaming δεν είναι τσάμπα στην ΕΕ (στο καρτοκινητό μου δεν είναι) και φυσικά δεν είναι καθόλου τσάμπα εκτός ΕΕ.Αφου το roaming πια είναι τσάμπα, γιατί offline ντε και σώνει;
Δοκίμασε σε υπολογιστή το via michelin, μπορείς να εκτυπώσεις το χάρτη και μαζί και της πληροφορίες αν πρόκειται για διαδρομή , απόσταση, χρόνο κτλ και σου δίνει και πολλές πληροφορίες για τη διαδρομήΘα εχουμε δεδομενα στο κινητο μας ετσι κ αλλιως.απλως ηθελα να εχω κ ενα χάρτη απτό ρε παιδί μου.μήηηηπως κάτι συμβει.πχ δεν εχουμε μπαταρία ή δε πιάνει το σήμα.Εχουμε στο μυαλό μας να πηγαίνουμε κ απο επαρχιακους δρόμους οπότε εκεί απο σήμα δε ξέρω τι παίζει.Αν είναι όπως Ελλάδα που πολλές φορές ακόμη και μέσα στην Αθήνα δε πιάνει σήμα.Στο σπίτι μου ας πούμε δε πιάνουνε τα δεδομένα κ μένω σε κεντρική περιοχή.Θα κατεβάσω το offline maps.me που μου λέτε βέβαια.