• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

o doug και τα ταξιδια του....

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Φίλε doug, η στάση ζωής σου, από τοσο μικρή ηλικια, είναι το πραγματικό λαχείο.
Ειμαι σίγουρος ότι τα ταξιδια που θα επέλεγες θα τα έκανες σίγουρα. αργά ή γρήγορα. Εννοείται φυσικά οτι η καλή τύχη ειναι ευπρόσδεκτη:clap:
Η δική μου ταξιδιωτική εμπειρία λέει, οτι πολλοι απο αυτους που ταξιδεύουν δεν ειναι ατομα που έχουν οικονομική άνεση, αλλά πάθος, στόχους και ιεράρχηση προτεραιοτήτων.
Πρόχειρα, θυμήθηκα, το παράδειγμα συνταξιδιώτισσας στην Ινδία, που για να βγάζει το κόστος του ταξιδιού εργαζόταν όλο το χρόνο ως ταξιτζού, αποκλειστικά νυχτερινή βάρδια.

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Καλημέρα και από εμένα
:welcome: dougasslk
Μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό που έγραψες για την σύγκριση Ευρώπης και πιο μακρινών προορισμών στο κόστος. Δεν έχω βγεί ποτέ εκτός Ευρώπης (εκτός από μια ημερίσια στο Αϊβαλί) γιατί νομίζω ότι δεν με παίρνει οικονομικά. Σίγουρα τα εισητήρια είναι τουλάχιστον διπλάσια. Σε διαμονή όμως δεν το έχω ψάξει ποτέ. Μπορείτε εσείς οι πιο έμπειροι να μου προτείνεται κανένα καλό φτηνό προορισμό? (όχι εντελώς χύμα όμως γιατί ο αντρούλης μου είναι και καλοπερασάκιας).

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Βεβαίως. Θα το αναλάβει η ΕΨΕΕΠ, δηλαδή η Επιτροπή Ψησίματος Εκτός Ευρώπης Προορισμών, δηλαδή η go2dbeach :haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εχω μια ταυτιση αποψεων με το φιλο vagantos..συμφωνω με ολα οσα λεει.Ευγε στην ταξιτζου που δουλεψε για το ονειρο τηs :clap:και ισωs τελικα ετσι να ευχαριστιεσαι καλυτερα το ταξιδι.Εξαλλου το πιο ωραιο κομματι ενοs ταξιδιου ειναι η προετοιμασια και το μαζεμα των χρηματων πιστευω..Οχι οτι θα με πειραζε να κερδισω το λαχειο , αλλα λεμε!

Οσο για το ταξιδι εκτοs Ευρωπηs , μπορει να κοστιζουν πιο ακριβα τα εισιτηρια αλλα οτι πληρωσειs παιρνειs
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_rollin.gif
καλα , καλα πλακα κανω λατρειs τηs Ευρωπηs!!

Σιγουρα η Ευρωπαικοι προορισμοι ειναι πιο κοντα , πιο ευκολο να παs , αλλα υπαρχουν ευκαιριεs για πιο μακρινα εξωτικα μερη. Εγω Ταυλανδη ειχα παει μισοτιμηs λογω μιαs μεγαληs εκπτωσηs που εκανε η Thai για μηνα Φεβρουαριο..απλα θελει ψαξιμο.Προπερσι ειχα βρει για μια φιλη εισιτηριο , παλι για Πουκετ 330 ευρω συν φορουs κλπ..
Παντωs το Πουκετ ειναι απο τα πιο οικονομικα μερη , μαζι με το Μπαλι.Αν ψαξειs και βρειs προσφορα στα εισιτηρια , η διαμονη εκει ειναι σχεδον τζαμπα και σε πολυ καλυτερα ξενοδοχεια απ'οτι φανταζεσαι.:)

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Μου έχουν πει καλά λόγια για Τυνησία.
Έχει πάει κανείς? Ας κάνει κανένα τόπικάκι.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ax bloodymary , εχειs δικιο , Τυνησια , Αιγυπτοs , Μαροκο ειναι επισηs φθηνοι προορισμοι και βρισκονται εκτοs Ευρωπηs , οπωs και καποιεs πολυ κοντινεs μαs χωρεs τηs Ασιαs.
Ομωs βρισκονται και αρκετα πιο βορεια απο τον τροπικο του Καρκινου και δεν τα βλεπω πουθενα
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_nixweiss.gif
στο χαρτη μου ...γι'αυτο και καταλαβα Νοτιοανατολικη Ασια και λοιπα μακρινα μερη...
Σορυ , καποιοs πιο λογικοs θα βρεθει να σου απαντησει πιστευω..:lol:

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Ζωή μου ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Η απόσταση είναι οπωσδήποτε ένας ανασταλτικός παράγοντας για μένα γιατί δεν διαθέτω το χρόνο που χρειάζονται αυτά τα ταξίδια. Είναι όμως και κάτι άλλο. Αυτές οι χώρες, ποτέ δεν με προδιέθεσαν για ταξίδι (όχι ότι άμα δεν μου το χαρίζαν δε θα πήγαινα). Νομίζω ότι η Ελλαδίτσα μας όσα και να είναι τα κακά της έχει τις καλύτερες παραλίες και δεν μου κάνει κέφι να περάσω τις διακοπές μου κάτω από ένα φοίνικα στις Σεϋχέλλες όταν μπορώ να τις περάσω το ίδιο καλά κάτω από ένα πεύκο στη Σκύρο. Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα και ίσως έχει πολύ περισσότερα πράγματα να κάνεις σε αυτά τα μέρη από το να λιάζεσαι αλλά αν είναι για Ασία θα προτιμούσα χίλιες φορές την Κίνα από το Πουκέτ. Δεν ξέρω αν με έννοείς :)

Doug

Member
Καλημέρα και από εμένα
:welcome: dougasslk
Μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό που έγραψες για την σύγκριση Ευρώπης και πιο μακρινών προορισμών στο κόστος. Δεν έχω βγεί ποτέ εκτός Ευρώπης (εκτός από μια ημερίσια στο Αϊβαλί) γιατί νομίζω ότι δεν με παίρνει οικονομικά. Σίγουρα τα εισητήρια είναι τουλάχιστον διπλάσια. Σε διαμονή όμως δεν το έχω ψάξει ποτέ. Μπορείτε εσείς οι πιο έμπειροι να μου προτείνεται κανένα καλό φτηνό προορισμό? (όχι εντελώς χύμα όμως γιατί ο αντρούλης μου είναι και καλοπερασάκιας).
Πρωτα απ ολα να σας ευχαριστησω ολους για το :welcome:.....

Τωρα οσον αφορα για τα ταξιδια σε προορισμους εκτος Ευρωπης εγω προσωπικα τα προτιμω για πολλους και διαφορους λογους που εχουν να κανουν με τον πολιτισμο,την κουλτουρα της καθε χωρας και βεβαια για τα απαραμιλλης φυσικης,εξωτικης ομορφιας τοπια τους που δυσκολα τα βρισκεις εντος Ευρωπης!
Στο οικονομικο θεμα τωρα....
Σαφως τα αεροπορικα κοστιζουν πιο ακριβα η διαφορα ομως εξισωνεται με τα εξοδα που θα κανεις εκει καθως η διαμονη,το φαγητο,οι μετακινησεις ειναι πολυ.. μα πολυ φθηνότερα απο Ευρωπη,ειδικα σε μη τουριστικα μερη!
Για παραδειγμα εγω ξοδεψα πολυ λιγοτερα χρηματα στο Πουκετ(που σημειωτεον ειναι ο ακριβοτερος προορισμος στην Ταυλανδη,καθως αποτελει τον δημοφιλεστερο τουριστικο προορισμο) σε 15 ημερες απο οτι σε 7 ημερες στην Αγγλια!
Τωρα στα αεροπορικα και παλι, εξαρταται την εποχη που θα ταξιδεψεις καθως και το ποσο νωρις θα τα κλεισεις!
Ενδεικτικα να αναφερω πως η Gulf Air αρκετα συχνα βγαζει προσφορες για Αθηνα-Μπανγκοκ με λιγοτερο απο 440 euro(με επιστροφη,με φορους).πες μου τωρα πως αυτο θεωρειται ακριβο...?;)
Προταση μου λοιπον για μακρινο και οικονομικο ταξιδι ειναι η Ταυλανδη!Τωρα το αν επιλεξεις τουριστικη περιοχη ή μή αυτο ειναι επιλογη σου!φθηνα ειναι παντου ετσι κι αλλιως, αλλου λιγοτερο αλλου περισσοτερο!

Υ.Γ Προτεινω να ανοιξει θεμα "Εντος Ευρωπης ή Εκτος" για να συζητηθει το θεμα εκτενέστερα!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Φιλη BloodyMary σε εννοω απολυτα τωρα:)..πριν που ρωτησεs για μακρινουs προορισμουs και διπλασια εισιτηρια , μονο τη βορεια Αφρικη δε σκεφτηκα αφου δεν τη θεωρω μακρινο προορισμο , ουτε πιστευω οτι θεs τα διπλα εισιτηρια απο οτι στην Ευρωπη.

Φιλε Doug συμφωνω με ολα αυτα που λεs (
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_yes.gif
τα απαραμιλλης φυσικης,εξωτικης ομορφιας τοπια τους που δυσκολα τα βρισκεις εντος Ευρωπης
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_yes.gif
) δε φαινεται εξαλλου? Και οι δυο προτειναμε Ασια εδω διπλα
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_biggrin2.gif
...οσο για το θεμα 'εντοs η εκτοs Ευρωπηs' να το ανοιξουμε...αλλα θα ειμαστε οι δυο μαs και ολοι τουs :haha::bleh:

Doug

Member
οπως θα προσεξατε εγινα σκετος "doug" για ευκολια μιας και σε αρκετους βολευε καλυτερα!
Thanks Defkalion!

Doug

Member
Αφιερωμενο σε ολα τα μελη του Travelstories!!!!!
Απο τη μερα που το ακουσα, δεν ακουω αλλο τραγουδι μονο αυτο , στη δουλεια,στο σπιτι,στο αυτοκινητο, στον .......υπνο μου!!!!

Λοιπόν έλα στη μηχανή ανέβα
πάμε Χαβάη με μία ρόδα
Αν είσαι σπίτι τότε ετοιμάσου για Χαβάη
πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει
μόνο μη κάτσουμε άλλο σπίτι
μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι

Τρέξιμο λογαριασμοί και δουλειά
άγχος, ακρίβεια ,χρέη, δανεικά
πάντοτε συνωστισμός μεσ΄το τραμ
και πάντα εκεί το κινητό χτυπά
να μαγειρέψεις το πρωί
ν΄απλώσεις ότι έχει πλυθεί
να σιδερώσεις,να μαζέψεις,να σκουπίσεις πριν να΄ρθεί
μετά να πάμε στη λαϊκή κι έπειτα ΟΤΕ,νερό ,ΔΕΗ
για να πληρώσω ,give me a break
μόνο μη κάτσουμε άλλο σπίτι
μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι

Θέλω βόλτες,ταξίδια,γλυκά,φαγητά
να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στην αμμουδιά
θέλω στην παραλία ν΄ανάψω φωτιά
κολύμπι ωρών στα ρηχά ή στα βαθιά
θέλω να μαυρίσω και να μείνω έτσι πάντα
με τον Enrique Iglesias να χορέψω la banda
ν΄αρπάξω το μικρόφωνο από μία μπάντα
και να φωνάξω Θεέ μου

Λοιπόν έλα στη μηχανή ανέβα
πάμε Χαβάη με μία ρόδα

Πήρα θαλάσσιο στρώμα δυο τρία μαγιό ακόμα
μπρατσάκια και πετσέτες μ΄ωραίο χρώμα
άμα θες έχω και βατραχοπέδιλα ακόμα
με 30 δείκτη προστασίας κρέμα για το σώμα
δε ξέρω ακριβώς τι άλλο θα πρέπει να πάρω
αφού έμεινα μ΄άδεια τσέπη
σταματώ και στη τράπεζα να δω αν έχει λεφτά
μα ξέχασα το pin
Θωμά είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει
αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη
τότε πάρε λεφτά απ΄το σπίτι

Υ.Γ κριμα που δεν μπορω να το ανεβασω ως mp3 εχει τρομερη μουσικη,τελειο ρυθμο!!
Εγω ετοιμος να ετοιμασω βαλιτσες ειμαι οταν το ακουω!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα