• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

oνειρεμένες διακοπές

Lisa Robertson

New Member
Πέρισi το καλοκαίρι ήρθα στην ελλαδα γιατι ειχα ακουσει παρα πολλα απο τους φιλους μου και τους γονεις μου ειδικα για τα ελληνικα νησια.
Ειμαι μιση ελληνιδα αλλα δεν ερθει ποτε. αποφασισα λοιπον να κανω τις καλοκαιρινες μου διακοπες σε καποιο νησι της ελλαδας.
βρηκα ενα τουριστικο γραφειο μεσω ιντερνετ και με διευκολινε πολυ καθως μου κανονισε τα παντα και πανευκολα. τελος παντων ειχα ακουσει οτι οι ελληνες ειναι πολυ φιλοξενοι και ζεστοι και επειδη ηθελα να ζησω ενα ρομαντικο καλοκαιρι μου προτιναν να παω στην σαντορινη.
δεν υπαρχει πιο ρομαντικο και συναρπαστικο νησι.τα ηλιοβασιλεματα και η θεα του ηφαιστειου ειναι απλα απιστευτη..γνωρισα και εναν πολυ γλυκο τυπο και ηταν απλα ονειρεμενα....συνυστω αφοβα στα ζεβγαρια..ελενξτε και αυτο ισως χριαστει. www.santorini-hotels.info :cool:

Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
Καλωσόρισες Lisa!!! :)
Τελικά, σου φάνηκαν όντως ζεστοί και φιλόξενοι οι Έλληνες? Εμείς που μένουμε μόνιμα εδώ όλο γκρινιάζουμε για την ιδιοσυγκρασία μας και τη νοοτροπία μας...
Εσύ που ζεις? (αν δεν γίνομαι αδιάκριτη)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλώς ήλθες Lisa. Μένεις Αγγλία; Σε περιμένουμε και στην Κρήτη να γνωρίσεις τη Χερσόνησο!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Χμμμμμ...
.

..

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες Lisa, εκτος απο την Σαντορινη εχεις επισκεπτει καποιο αλλο μερος την Ελλαδα;

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες Λιζα,εύχομαι και στο μέλλον νά έχεις παρόμοιες αξέχαστες διακοπές και γιατί όχι ξανά στη χώρα μας!
Καλά ταξίδια λοιπόν,καλά να περνάς όπου κι αν βρίσκεσαι!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες Λιζα! Καλα ταξιδια να εχεις σε ολον τον κοσμο. Φτιαξε και τον χαρτη σου, αν θελεις. Ελπιζουμε να μας διηγηθεις και καποια ταξιδιωτικη ιστορια σου.
Παρεπιμπτοντως τα ελληνικα σου ειναι πολυ καλα!

Zeta

Member
Καλώς όρισες Λίζα και σου εύχομαι όλες οι διακοπές σου να είναι πάντα έτσι ονειρεμένες!!!

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλώς όρισες ....
η ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα και σου εύχομαι πολλά ακόμη ταξίδια για να γνωρίσεις καθε σπιθαμή της...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom