AEKfan
Member
Μου αρέσει πολύ η οδήγηση στις USA. Αν η Γαλλία είναι η χώρα που αγγίζει την καρδιά μου πιο πολύ (και κάνει τις γευστικές και τις ερωτογόνες ζώνες μου να ανεβοκατεβαίνουν οκτάβες), οι USA είναι η χώρα που με αφήνει άναυδο από τις αντιθέσεις, η χώρα που με κάνει να μη θέλω να αφήσω το τιμόνι κάθε φορά που νοικιάζω αυτοκίνητο στο JFK.
Καμία χώρα δε με έχει κάνει να θέλω να ρίξω άγκυρα και να ζήσω τη ζωή μου στα σύνορά της, αλλά η Αμερική με έχει κάνει να θέλω να πεθάνω στα χώματά της.
Είναι η χώρα που μου δίνει χιλιάδες εικόνες - κάθε εικόνα και δρομολόγιο.
Αφετηρία ΝΥ, φαί στο Babbo ή στο Lupa για δημιουργικό Ιταλικό, steak του θανάτου και οι καλύτερες τηγανητές πατάτες του ηλιακού συστήματος στον Peter Luger, πειραματική Γαλλική στο Daniel, φευγάτη Σκανδιναυική στο Aquavit, μπαράκια στο Village ή στο SoHo, συναυλία στο Knitting Factory στη Leonard street.
Φύγαμε από 'κει. Πορεία για Rhode Island.
(...συνέχεια μετά τα βαρετά μου meetings).
Καμία χώρα δε με έχει κάνει να θέλω να ρίξω άγκυρα και να ζήσω τη ζωή μου στα σύνορά της, αλλά η Αμερική με έχει κάνει να θέλω να πεθάνω στα χώματά της.
Είναι η χώρα που μου δίνει χιλιάδες εικόνες - κάθε εικόνα και δρομολόγιο.
Αφετηρία ΝΥ, φαί στο Babbo ή στο Lupa για δημιουργικό Ιταλικό, steak του θανάτου και οι καλύτερες τηγανητές πατάτες του ηλιακού συστήματος στον Peter Luger, πειραματική Γαλλική στο Daniel, φευγάτη Σκανδιναυική στο Aquavit, μπαράκια στο Village ή στο SoHo, συναυλία στο Knitting Factory στη Leonard street.
Φύγαμε από 'κει. Πορεία για Rhode Island.
(...συνέχεια μετά τα βαρετά μου meetings).
Attachments
-
48 KB Προβολές: 238
Last edited by a moderator: