anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Ετοιμο. Μπορείτε να ψηφίσετε. :xmas_wink:
Τι ερώτηση είναι αυτή; Από πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Δεν καταλαβαίνω. Οι συναντήσεις είναι πάντοτε για όλους. Όποια από τα μέλη επιθυμούν συμμετέχουν.Παιδιά καλημέρα!!!η συνάντηση ειναι μονο για παλιούς κ ξενιτεμένους ή μας θέλετε κι εμάς τους νέους και λιγότερο μακρινούς;;;
Συμφωνώ κι επαυξάνω:xmas_lol: Αν συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι να γίνει μια μεσημεριάτικη συνάντηση στις 22/12 θα μπορέσω να είμαι κι εγώ.Να κάνω μια εναλλακτική πρόταση, ωρέ κλεφτόπουλα;
Επειδή, όπως βλέπω, κάποιοι θα βρίσκονται στο κλεινόν άστυ στις 22/12 αλλά όχι στις 28/12 (και αυτοί οι "κάποιοι" θα έλθουν από μακρυά), γιατί δεν κάνετε το εξής:
Κανονίστε τη συνάντηση για τις 28/12 με τσίπουρα, κρασιά και ό,τι άλλο θέλετε. Και κανονίστε και μια συνάντηση στις 22/12, μεσημεράκι, για καφέ για όσους θέλουν και μπορούν. Μ' αυτόν τον τρόπο, εμείς που δεν θα είμαστε στις 28, να δούμε κάποιους στις 22 (ήδη, βλέπω 3 στις 5 συμμετοχές που δεν τις έχω συναντήσει). Τι λέτε;
... και, απ' ότι φαίνεται, ούτε σήμερα έχεις συνέλθει ακόμα!Αχ ναι μεσημεράκι καλα θα ειναι,να προλάβω να συνέλθει απο το πιώμα πριν βγω στην Εθνική....
Ουτε σταγόνα δεν εχω πιει σου λέω.....αλλα το φοβάμαι το κακό,γιατι στην προηγούμενη συνάντηση με 2 ποτάμια τρόμαξε να φτάσω Χαλκίδα!!!babaduma said:... και, απ' ότι φαίνεται, ούτε σήμερα έχεις συνέλθει ακόμα!
Ε, αυτό είναι αλήθεια, πρέπει να είσαι προσεκτική με το εργαλείο γιατί έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις!Τα λάθη δεν τα κάνω εγω τα κάνει το εργαλείο!!!