• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Newbie

Traveller81

New Member
Καλησπερα και καλως σας βρηκα,

Νεο μελος στο φορουμ και πραγματικα εχω ενθουσιαστει με αυτες τις ομορφες εμπειριες που μοιραζεστε απο ta ταξιδια που εχετε κανει.
Εχω λοιπον και εγω προγραμματισει μονος να φυγω για ενα 4ημερο του χρονου (βγαζω μπατζετ) και τα μερη που σκεφτομαι ειναι τα εξης

Αμστερνταμ,
Ισλανδια-Γροιλανδια,
Ιρλανδια-Δουβλινο

Εχει επισκεφτει καποιος η καποια αυτα τα μερη?Και εαν πως ηταν η εμπειρια σας,?
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας

NightcoreKing

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
:welcome2: !!!! Kαλωςηρθες μεγαλε !!!! 4 μερες εννοεις να πας και στα 3 αυτα μερη?? αν ειναι ετσι δεν ειναι καθολου καλο προγραμμα γιατι δε θα προλαβεις να δεις τπτ απο την καθε πολη....αν εχεις στοχο να πας στο καθε ενα απο αυτα 4 μερες τοτε κατι να γινεται :D

Θα σε κατατοπισουν αλλοι που ξερουν καλυτερα , :welcome:

Traveller81

New Member
οχι σε 4 ημερες να παω....χαχα,ειπαμεαπλα ενα 4ημερο για καθε προορισμο..βλεπω εχει ονειρο να πας νεα ζηλανδια ε??Κοιταξες τιμες με την Scoot?

NightcoreKing

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
χαχα ...ναι φιλε κοιταω αλλα ....ονειρα θα μεινει :confused: ....θα επικεντρωθω Ευρωπη για την ωρα ...την οποια δεν εχω εξερευνησει γιατι στην παρεα δυστυχως υστερω κ ..δεν τολμω , αλλα θα δουμε κατι κανονιζω για Οκτωβρη :)

Κανε ταξιδια αδερφε , μην αφηνεις να περναει ο καιρος ...τολμα !

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλησπερα και καλως σας βρηκα,

Νεο μελος στο φορουμ και πραγματικα εχω ενθουσιαστει με αυτες τις ομορφες εμπειριες που μοιραζεστε απο ta ταξιδια που εχετε κανει.
Εχω λοιπον και εγω προγραμματισει μονος να φυγω για ενα 4ημερο του χρονου (βγαζω μπατζετ) και τα μερη που σκεφτομαι ειναι τα εξης

Αμστερνταμ,
Ισλανδια-Γροιλανδια,
Ιρλανδια-Δουβλινο

Εχει επισκεφτει καποιος η καποια αυτα τα μερη?Και εαν πως ηταν η εμπειρια σας,?
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
Ισλανδία-Γροιλανδία σε 4 μέρες;;; Πώς ακριβώς το έχεις αυτό στο μυαλό σου;

Δουβλίνο και 'Αμστερνταμ πάει στο καλό, βλέπεις πολλά σε 4 μέρες, είναι εφικτό.

Traveller81

New Member
Σκεφτομαι Αθηνα με αμεση ανταποκριση για Ρευκγιαβικ και μετα αναλογως...ειναι πραγματικα μαγεμενο τοπιο....Σκεφτομαι για Απριλιο η Ιουνιο...ειδομεν...Απ'οτι βλεπω μου δεινει ανταποκρισεις μεσω Δουβλινου και Αμστερνταμ οποτε ισοσ κατσω και μια μερα Αμστερνταμ..Ειδομεν...Θεληση να εχεις και βλεπουμε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom