• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Newbie!

skyqueen

Member
Καλημέρα παιδιά!

Όπως σας είπα είμαι εντελώς νέα στο θέμα ταξιδια στο εξωτερικό κτλ. Κατ'αρχήν σχεδιάζω ένα ταξίδι με φίλες για τα Χριστούγεννα Ευρώπη. Μας είπαν ότι φθηνά αεροπορικά εισητηρια μπορώ να βρω εδώ. Εγώ κοίταξα λίγο αλλά τα πιο φθηνά μου βγαίνουν με easy jet. Ας μου πει καποιος αν έχει ταξιδέψει με αυτή την εταιρεία γιατί δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Κάτι ότι πληρώνεις εξτρα γαι τη βαλίτσα σου κτλ. Επίσης αν έχετε υποψην κάποιο άλλο παρόμοιο site please share!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και sorry για το πρήξιμο!
Φιλί.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλημέρα και καλώς ήρθες. Το φθηνά αεροπορικά είναι εντελώς σχετικό, για ποιο μέρος ψάχνεις; Η easyjet μια χαρά εταιρεία είναι, έχει τα στραβά της ως low cost, για μένα το πιο βασικό προσωπικά είναι ότι λόγω ύψους στριμώχνομαι πάρα πολύ στο κάθισμα.

άλλα σάιτ που μπορείς να κλείσεις αεροπορικά είναι το Αεροπορικά Εισιτήρια, Πτήσεις - airtickets.gr�, Ξενοδοχεία, Ταξίδια online, το Τα πιο φθηνά αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, ΚΤΕΛ, τρένα | Viva.gr ενώ ένα ακόμα καλό εργαλείο είναι το skyscanner

Πέσμας όμως για ποιο προορισμό ψάχνεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ε τι προτάσεις, Παρίσι φορ έβερ, ειδικά τα Χριστούγεννα είναι μαγευτικό :D

(και πήχτρα στους τουρίστες βέβαια, αλλά οκ)

Τι τιμές έχεις βρει; η ίζι χρεώνει ξεχωριστά τις βαλίτσες, υπάρχουν όμως όλες οι τιμές στο σάιτ της, ώστε να συγκρίνεις το τελικό κόστος με μια άλλη αεροπορική αν θες.

skyqueen

Member
Πολύ χαίρομαι που εγκρίνεις!
Δηλαδή για τι χρεώσεις μιλάμε? Είμαστε και κοριτσάκια οπότε ακέψου ότι η επιστροφη θα έχει και κάμποσα ψώνια :) Αν είναι να βγει το ίδιο με κάπια άλλη αεροπορική αστο καλύτερα ε?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
@Def πρεπει να περασες παααααααααααααρα πολυ καλα χθες!

@skyqueen εξαρταται τι θα ψωνισετε...
Καλως ηρθες...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μπες στο site της easyjet σου λέω , να δεις τις χρεώσεις που έχει ανά αποσκευή. Δε μούπες όμως τι τιμές έχεις βρει για τα αεροπορικά.

@Def πρεπει να περασες παααααααααααααρα πολυ καλα χθες!
Ναι ρε, κόρες FTW λέμε.

skyqueen

Member
Εγώ αυτά κοίταξα από 23-26 Δεκεμβριου που με ενδιαφέρει αλλά μου φαίνονται λιγο ακριβα. Να μου πεις είναι και μέσα στα Χριστουγεννα οπότε μάλλον λογικο. Μηπως να παω σε κανενα άλλο αεροδρομιο κοντα στο Παρίσι? Ξέρεις εσύ τιποτα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom