pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Πολύ ωραία η περιγραφή σου! Άντε λοιπόν, συνέχισε!!!-)
Στο Au Bon Pain μπορείς να κάτσεις, έχει αρκετά τραπεζάκιαΣτο Au Bon Pain μπορείς να κάτσεις ή παίρνεις μόνον take away?
Ναι, πήγαμε με λεωφορείο του πρακτορείου. Μπορείς βέβαια να πάρεις και το λεωφορείο που ξεκινάει από το Port Authority (42nd Street & Eighth Avenue). Για τρένο δεν το ψάξαμε καθόλου.Στο Woodbury από ότι κατάλαβα πήγες με λεωφορείο...Με τρένο προφανώς είναι δύσκολο...
Γι' αυτό προσπάθησα να γράψω την ιστορία όσο πιο σύντομα μπορούσα από την ημέρα που γυρίσαμε! Τώρα ακόμα και γω διάβαζω την ιστορία και κάποιες λεπτομέρεις δεν τις θυμάμαι τόσο έντονα. 'Εχω ακόμα 2-3 μέρες να μοιραστώ μαζί σας αφού η ιστορία έχει γραφτεί αλλά δεν την έχω μαζί μου Αθήνα για να την περάσω στον υπολογιστή. Συντομά θα το κάνω όμως!Τι μνημη ειναι αυτη που εχεις!Μου εχει κανει εντυπωση.Ισως απο τις πιο λεπτομερεις ιστοριες για ΝΥ.Μ αρεσει που θυμασαι ακομα και τι φαγατε και ποσο το πληρωσατε!
Καλά που με ρώτησες γιατί δε νομίζω να το έχω αναφέρει στην ιστορία μου μέχρι τώρα! Εμείς τραβήξαμε αρκετά για να καταφέρουμε να πάμε στο άγαλμα και στο ellis island! Όπως θα διαπιστώσεις και όταν βρεθείς στο battery park υπάρχουν 2 ουρές. Η μία είναι για αυτούς που έχουν flexible tickets δηλαδή μπορούν να πάνε οποιαδήποτε μέρα και ώρα αλλά η ούρα πίστεψε με είναι τεράστια (τουλάχιστον στις 12 το μεσημέρι που πήγαμε εμείς). Οπότε και πήγαμε την επόμενη μέρα στις 8 το πρωί και τα πράγματα ήταν πιο φυσιολογικά! Αλλά εφ' όσον έχεις εισιτήριο που αναφέρει συγκεκριμένη ώρα είσαι τυχερή γιατί έχεις reserved ticket και θα περιμένεις σε διαφορετική ουρά που είναι μικρότερη. Υπάρχει κάποιος εκεί που κοιτάει τα εισιτήρια και σου λέει σε ποιά ουρά να πας. Εμέις πάντως όταν καταλάβαμε τη διαφορά των flexible με τον reserved tickets του είπαμε να τα αλλάξουμε σε reserved και μας είπε ότι δεν γίνεται. Σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο μιας και τα καραβάκια που σε πανε απέναντι δε χωράνε και πάρα πολλά άτομα. Οπότε η ώρα που αναγράφει το εισιτήριο είναι η ώρα που αναχωρεί το καραβάκι για το άγαλμα. Πρέπει να είσαστε νωρίτερα εκεί για να περάσετε τον έλεγχο. Επίσης αν θέλετε να ανεβείτε στο crown θα πρέπει να κλέισετε ραντεβού από τη σελίδα Statue of Liberty and Ellis Island - Official Tickets & Tours - Guaranteed Lowest Price. Τουλάχιστον έτσι γινόταν το Μάρτιο. Απ' ότι βλέπω το elevator στο άγαλμα είναι και παλι σε λειτουργία. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι άλλο. Τσέκαρε τη σελίδαΝα ρωτήσω και κάτι ακόμα...
Έχω βγάλει εισιτήρια για το άγαλμα που γράφουν επάνω και την ώρα.Αυτή η ώρα είναι για το πότε πρέπει να είμαι στο Ellis Island για να μπω στο άγαλμα ή η ώρα που πρέπει να είμαι στο battery park για να μου κάνουν έλεγχο?
Αντε,συνέχισε την την ιστορία!Έχει περάσει ήδη καιρός!'Εχω ακόμα 2-3 μέρες να μοιραστώ μαζί σας αφού η ιστορία έχει γραφτεί αλλά δεν την έχω μαζί μου Αθήνα για να την περάσω στον υπολογιστή. Συντομά θα το κάνω όμως!