arkas
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταιλάνδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταιλάνδη
Για χαρά σε όλους , απανταχού ταξιδιώτες Έλληνες και Ξένους. Τελευταίο μου ταξίδι ήταν στην Ταϊλάνδη (Μπανκόκ,Κοράτ,Πουκέτ 3 εβδομάδες) τον Μάιο 2007.
Επειδή καθημερινά αισθάνομαι ότι απότυχα και είμαι θύμα , μόνο όταν ταξιδεύω γεμίζω ικανοποίηση , ειδικότερα όταν αφήνω πίσω ευθύνες , απαιτήσεις και καραγκιόζηδες.
Πήγα Ταϊλάνδη και κόλλησα...με τον μικρό χαμό , με τα night bazar , με τα θαλασσινά , με την εξυπηρέτηση που αποφάσισα αν πάνε όλα καλά τα Χριστούγεννα 2008 να κατέβω για ένα μήνα. Το καλοκαίρι δεν προβλέπεται άδεια , αλλά εργασία μακριά από την Αθήνα (εργοτάξιο).
Εύχομαι σε όλους τους ταξιδιώτες κάποια στιγμή να περάσουν από την Ασία.
΄
Είχα ταξιδέψει στην Ευρώπη , Γαλλία (Χάγη) , Ισπανία [Καρταγένα (ψάρεμα καρχαρία στο Γιβραλτάρ)], Ιταλία (Τρεβίζο-Βενετία),Γερμανία (Βερολίνο) , Πολωνία [Στετίνο , Βαρσοβία (καταγωγή μητέρας]
Αίγυπτο (Πέρασμα Σουέζ για δουλειά) , Ιράκ (για δουλειά).
Αυτά τα νέα μου. Τώρα όπως είπα προτεραιότητα έχει η Ταϊλάνδη.
Επειδή καθημερινά αισθάνομαι ότι απότυχα και είμαι θύμα , μόνο όταν ταξιδεύω γεμίζω ικανοποίηση , ειδικότερα όταν αφήνω πίσω ευθύνες , απαιτήσεις και καραγκιόζηδες.
Πήγα Ταϊλάνδη και κόλλησα...με τον μικρό χαμό , με τα night bazar , με τα θαλασσινά , με την εξυπηρέτηση που αποφάσισα αν πάνε όλα καλά τα Χριστούγεννα 2008 να κατέβω για ένα μήνα. Το καλοκαίρι δεν προβλέπεται άδεια , αλλά εργασία μακριά από την Αθήνα (εργοτάξιο).
Εύχομαι σε όλους τους ταξιδιώτες κάποια στιγμή να περάσουν από την Ασία.
΄
Είχα ταξιδέψει στην Ευρώπη , Γαλλία (Χάγη) , Ισπανία [Καρταγένα (ψάρεμα καρχαρία στο Γιβραλτάρ)], Ιταλία (Τρεβίζο-Βενετία),Γερμανία (Βερολίνο) , Πολωνία [Στετίνο , Βαρσοβία (καταγωγή μητέρας]
Αίγυπτο (Πέρασμα Σουέζ για δουλειά) , Ιράκ (για δουλειά).
Αυτά τα νέα μου. Τώρα όπως είπα προτεραιότητα έχει η Ταϊλάνδη.
Last edited by a moderator: