Πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες: Πόσες μέρες θα διαρκέσει το ταξίδι σου. Που σκέφτεσαι να έχεις βάση ή μήπως θέλεις να αλλάζεις πόλεις. Πες λίγο πως το το φαντάζεσαι...Παιδιά καλησπέρα σε όλους! Λέω μέσα στους επόμενους μήνες να πραγματοποιήσω ένα ταξιδι στην Ολλανδια κ σκεφτομαι ως βασικό μέσο μεταφοράς το τρένο. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια ωραία κ low cost διαδρομή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν εννοείς ότι θα ξεκινήσεις από την Ελλάδα με τρένο, πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει απευθείας τρένο για το εξωτερικό. Εκτός αν πας στα Σκόπια ή τη Βουλγαρία με άλλο μέσο και μετά συνεχίσεις με τρένο.Παιδιά καλησπέρα σε όλους! Λέω μέσα στους επόμενους μήνες να πραγματοποιήσω ένα ταξιδι στην Ολλανδια κ σκεφτομαι ως βασικό μέσο μεταφοράς το τρένο. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια ωραία κ low cost διαδρομή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σκοτια για ποιο λογο να παω?Γνωριζω οτι δεν υπαρχει απευθειας τρενο, Ελλαδα-Σερβια ειναι η αρχικη διαδρομη.Απλα θα ηθελα καποιος που εχει κανει αυτο το ταξιδι με τρενο να μου δωσει εναλλακτικες διαδρομες.Αν εννοείς ότι θα ξεκινήσεις από την Ελλάδα με τρένο, πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει απευθείας τρένο για το εξωτερικό. Εκτός αν πας στα Σκόπια ή τη Βουλγαρία με άλλο μέσο και μετά συνεχίσεις με τρένο.
πολυ ενδιαφερον αυτο αλλα την τελευταια φορα που ταξιδεψα Ιταλια με καραβι δεν ηταν κ τοσο low cost...η να περασει ιταλια με καραβι και να συνεχισει ελβετια και γερμανια..
Σκόπια όχι Σκωτία.Σκοτια για ποιο λογο να παω?
oh god!χαχαχα απο κεκτημενη ταχυτητα κ το διαβασα κ το εγραψα λαθος.Παρολα αυτα,σας ευχαριστω πολυ.Σκόπια όχι Σκωτία.