σε ευχαριστώ lillia, καλά κάνεις και είσαι σίγουρη, θα είναι τέλεια. Στο φόρουμ υπάρχουν και οι ιστορίες άλλων μελών που πήγαν πιο πρόσφατα και οι πληροφορίες τους θα είναι φρέσκες.
Περιμένω πλήρη αναφορά όταν γυρίσεις. Εντάξει;
Καλά, αυτό εννοείται! Για να σιγουρευτώ μάλιστα πως η κοπέλα έχει εμπεδώσει τις πληροφορίες, προσφέρομαι ανιδιοτελώς να τη συνοδέψω καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού της!...
Πρόσφατα βρέθηκα με έναν Ταϊλανδό αιώνιο ταξιδιώτη. Ταξιδεύει τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια και ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στο να ταξιδέψει κάποιος στην Ταϊλάνδη, εξαιτίας της μεγάλης εμπορευματοποίησης. Μου πρότεινε σαν εξαιρετικό προορισμό τη Μιανμάρ και αρχίζω να πιστεύω ότι ΚΑΤΙ ήξερε αυτός.
Αν και μισώ ήδη τον γνωστό σου, ("αιώνιος ταξιδιώτης" γιατί δεν συμβαίνει και σε μένα αυτό) θα συμφωνήσω ότι η Βιρμανία είναι ένας ιδιαίτερος προορισμός.
Ήμουν νέα και ψαρωμένη τότε. Τώρα μετά από τόόόόόόσο καιρό που έχει περάσει ίσως να ξεσκονίσω τα κιτάπια μου και συνεχίσω την ιστορία. Προηγείται βεβαίως βεβαίως η Ροζα που πήγε και πρόσφατα αλλά τίποτα δεν μας λέει.