• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μιανμάρ (Βιρμανία) Myanmar..... ημερήσια εκδρομή

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
μερικες πληροφοριες για κινητα και internet.
τα κινητα τηλεφωνα δεν τα παρακρατουν κατα την εισοδο στην βιρμανια οπως γραφθηκε σε αλλο θεμα σχετικο με βιρμανια.
τα κινητα τα εχεις μαζι σου αλλα δεν .....δουλευουν και τα χρησιμοποιεις μονο για ........ξυπνητηρια.
internet βρισκεις πολυ δυσκολα , αλλα και παλι χρειαζεσαι τυχη στο να εχει επικοινωνια , αλλα και παλι πηγαινει αργα....
κοστος ενα euro η ωρα.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
τα κινητα τα εχεις μαζι σου αλλα δεν .....δουλευουν και τα χρησιμοποιεις μονο για ........ξυπνητηρια.
internet βρισκεις πολυ δυσκολα , αλλα και παλι χρειαζεσαι τυχη στο να εχει επικοινωνια , αλλα και παλι πηγαινει αργα....
κοστος ενα euro η ωρα.
Σ' αυτή την περίπτωση ζητάς από τον ξεναγό σου να σου αγοράσει μια καρτούλα των 20 δολαρίων για το κινητό σου, που σου βγάζει, αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 20 λεπτά συνομιλίας.
Όσο για το ίντερνετ, η μαύρη απελπισία...σε ελάχιστα ξενοδοχεία ήταν δωρεάν, στα περισσότερα χρεωνόταν μέχρι και 12 δολάρια η ώρα, αλλά έτσι κι αλλιώς σχεδόν ποτέ δε δούλευε...

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
γιωργο μου, ευχομαι η ατυχια αυτη οποιαδηποτε κ αν ηταν η αιτια της να ειναι η τελευταια.. μονο ομορφες στιγμες απο εδω και περα στα ταξιδια που με τοση λαχταρα ονειρευεσαι.. ελπιζω να ξαναβρεθεις συντομα στα αγαπημενα σου μερη..

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
Βρε μήπως όλα ήταν στημένο σκηνικό για να σε κάνουν οι αρχές του τόπου μας να βρίσκεσαι Ελλάδα για να τους ψηφίσεις?
μπα , δεν ηταν στημενο το σκηνικο ...:shock:
γιατι απ οτι αισθανομαι μαλλον δεν θα .......εκεινη την μερα .
οσο αφορα τη συνεχεια της .....ημερησιας , πολυ συντομα κοντα σας με φωτογραφικο υλικο .

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
γιωργο μου, ευχομαι η ατυχια αυτη οποιαδηποτε κ αν ηταν η αιτια της να ειναι η τελευταια.. μονο ομορφες στιγμες απο εδω και περα στα ταξιδια που με τοση λαχταρα ονειρευεσαι.. ελπιζω να ξαναβρεθεις συντομα στα αγαπημενα σου μερη..
σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου ...
πιστευω να ειναι το επομενο μεγαλο ταξιδι .....:clap:

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
Σ' αυτή την περίπτωση ζητάς από τον ξεναγό σου να σου αγοράσει μια καρτούλα των 20 δολαρίων για το κινητό σου, που σου βγάζει, αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 20 λεπτά συνομιλίας.
στο αεροδρομιο μια κοπελα μου ζητησε 22 usd για την καρτα αυτη αλλα δεν την πηρα ..
επισης τωρα που το θυμηθηκα στο desk του αεροδρομιου υπαρχει υπηρεσια για να κλεισεις οποιαδηποτε εσωτερικη πτηση η ακομη και ταξι για την πολη , αλλα και οτιδηποτε αλλη ...........επιθυμια του ταξιδιωτη...

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
η μερα ξεκινησε νωρις νωρις καθως ξημερωνει απο τις εξη η ωρα ..
περιπου 12 ωρες εχει μερα και 12 ωρες ειναι νυκτα ...
ετσι μεχρι τις 6 το απογευμα υπαρχει φως ..
ο ηλιος βγηκε και η ζωη αρχισε ...
μπροστα απο το ξενοδοχειο κοσμος πηγαινε και ερχοταν .τα ταξι αρχισαν να σταματανε και ναμαι και εγω με ορεξη να ανακευτω με τον κοσμο.
με ενα ταξι αρχιζω την πρωτη γνωριμια της πολης.
υπαρχει παντου πολυ πρασινο.
αρκετα και μεγαλα παρκα..
στους δρομους υπαρχουν αρκετα αυτοκινητα και η κινηση ειναι χωρις ...μποτιλιαρισματα ...
μηχανακια δεν ειχα καθολου , και μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση..
οταν ρωτησα μου ειπαν οτι η κυβερνηση δεν θελει μηχανακια στην πολη...
ο ηλιος ανεβηκε ψηλα και ειχε ζεστη αλλα ηταν υποφερτη ....
η πρωτη σταση εγινε σε συνοικιακες αγορες οπου βγηκαν και οι πρωτες φωτογραφιες ..................

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τι ωραία μεζεδάκια είναι αυτά στην πρώτη φωτογραφία; :bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Σαν δαγκανες καβουριου μου κανουν! Σου μυρισαν; Να πουμε στον ELGEO να σου φερει τιποτις αμα ξαναπαει...

GTS

Member
ο λογος ηταν οτι το chek in της air asia ειχε μπλοκαρει και δεν δουλευαν οι υπολογιστες και ολοι περιμεναν..
Με αφορμή αυτό, να σας πω ότι στις 5 πτήσεις που κάναμε με Air Asia το καλοκαίρι που πέρασε, οι 4 έφυγαν με καθυστέρηση +1 ώρας και σε όλες μα όλες οι ουρές ήταν απελπιστικές (στο LCCT), η δε κατάσταση χαοτική (παραλίγο να χάσουμε και μία πτήση λόγω τεραστίων ουρών-ο τόνος στο ω- και μόνο με μεγάλη προσωπική επιμονή μας βρέθηκε ένας χριστιανός-λέμε τώρα-να μας εξυπηρετήσει). Μου έκανε κάκιστη εντύπωση η εταιρεία αυτή τη φορά στο θέμα της εξυπηρέτησης. Φαίνεται ότι η τεράστια επιτυχία τους, τους έχει δημιουργήσει προβλήματα που δεν έχουν καταφέρει να διαχειριστούν. Ακόμα κι έτσι βέβαια οι τιμές τους είναι αστεία χαμηλές....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα