renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
Vito για συγκεντρώσου..μη γίνεις σαν τον φώσκολο και σύ!!
παιδιά, συγνώμη για την αναμονή αλλα ειμαι στο τρέξιμο...αυριο φευγω για γαιδουρονησι μια βδομαδα και υστερα πηλιο και ξανα κρητη και οπως καταλαβαίνετε δεν θα εχω επαφη με την τεχνολογια (ιντερνετ,..).. Παντως με ενα καφε στο χερι και κατω απο τι σκια ενος κεδρου θα βαλω τα δυνατά για να συνεχισω την ιστορια!..σας υποσχομαι οτι πριν φυγω για σικελια θα διαβασετε τη συνεχεια..Vito για συγκεντρώσου..μη γίνεις σαν τον φώσκολο και σύ!!
vito παιζεις με τα νευρα μας καλε μου!παιδιά, συγνώμη για την αναμονή αλλα ειμαι στο τρέξιμο...αυριο φευγω για γαιδουρονησι μια βδομαδα και υστερα πηλιο και ξανα κρητη και οπως καταλαβαίνετε δεν θα εχω επαφη με την τεχνολογια (ιντερνετ,..).. Παντως με ενα καφε στο χερι και κατω απο τι σκια ενος κεδρου θα βαλω τα δυνατά για να συνεχισω την ιστορια!..σας υποσχομαι οτι πριν φυγω για σικελια θα διαβασετε τη συνεχεια..
καλες διακοπες να εχουμε..
Υπομονή...απο 'τι βλέπω ετοιμάζεσαι και συ για βολτουλες σιγά-σιγά..και μάλιστα σε βουνα με τέλεια θέα!!vito παιζεις με τα νευρα μας καλε μου!
μας ξεκινας μια παρα πολυ ωραια ιστορια και μετα μας λες οτι δεν προλαβαινεις να την τελειωσεις λογω συνεχομενων διακοπων????
και εμεις ειμαστε στο γραφειο καλοκαιριατικα..........αχ......
μερικες μονο μερες στο βουνο στο χωριο της μαμας,για να δω το σοι και να βοηθησω σε ενα τραπεζι!Υπομονή...απο 'τι βλέπω ετοιμάζεσαι και συ για βολτουλες σιγά-σιγά..και μάλιστα σε βουνα με τέλεια θέα!!
Ωχ λίγο ''πλακωμένη'' μου φαίνεται θα τη γράψεις την ιστορία για να ξεμπερδεύεις απο μας.σας υποσχομαι οτι πριν φυγω για σικελια θα διαβασετε τη συνεχεια..
Οχι βεβαια!! οσες πληροφοριες και λεπτομεριες θυμαμαι απο το ταξιδι θα τις μοιραστω μαζί σας..Ωχ λίγο ''πλακωμένη'' μου φαίνεται θα τη γράψεις την ιστορία για να ξεμπερδεύεις απο μας.