• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ρωσία Mother Russia!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Vito για συγκεντρώσου..μη γίνεις σαν τον φώσκολο και σύ!!:D

Vito

Member
Vito για συγκεντρώσου..μη γίνεις σαν τον φώσκολο και σύ!!:D
:lol::lol::lol: παιδιά, συγνώμη για την αναμονή αλλα ειμαι στο τρέξιμο...αυριο φευγω για γαιδουρονησι μια βδομαδα και υστερα πηλιο και ξανα κρητη και οπως καταλαβαίνετε δεν θα εχω επαφη με την τεχνολογια (ιντερνετ,..).. Παντως με ενα καφε στο χερι και κατω απο τι σκια ενος κεδρου θα βαλω τα δυνατά για να συνεχισω την ιστορια!..σας υποσχομαι οτι πριν φυγω για σικελια θα διαβασετε τη συνεχεια..
καλες διακοπες να εχουμε..:p

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
:lol::lol::lol: παιδιά, συγνώμη για την αναμονή αλλα ειμαι στο τρέξιμο...αυριο φευγω για γαιδουρονησι μια βδομαδα και υστερα πηλιο και ξανα κρητη και οπως καταλαβαίνετε δεν θα εχω επαφη με την τεχνολογια (ιντερνετ,..).. Παντως με ενα καφε στο χερι και κατω απο τι σκια ενος κεδρου θα βαλω τα δυνατά για να συνεχισω την ιστορια!..σας υποσχομαι οτι πριν φυγω για σικελια θα διαβασετε τη συνεχεια..
καλες διακοπες να εχουμε..:p
vito παιζεις με τα νευρα μας καλε μου!
μας ξεκινας μια παρα πολυ ωραια ιστορια και μετα μας λες οτι δεν προλαβαινεις να την τελειωσεις λογω συνεχομενων διακοπων????
και εμεις ειμαστε στο γραφειο καλοκαιριατικα..........αχ......

Vito

Member
vito παιζεις με τα νευρα μας καλε μου!
μας ξεκινας μια παρα πολυ ωραια ιστορια και μετα μας λες οτι δεν προλαβαινεις να την τελειωσεις λογω συνεχομενων διακοπων????
και εμεις ειμαστε στο γραφειο καλοκαιριατικα..........αχ......
Υπομονή...απο 'τι βλέπω ετοιμάζεσαι και συ για βολτουλες σιγά-σιγά..και μάλιστα σε βουνα με τέλεια θέα!!:clap:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Υπομονή...απο 'τι βλέπω ετοιμάζεσαι και συ για βολτουλες σιγά-σιγά..και μάλιστα σε βουνα με τέλεια θέα!!:clap:
μερικες μονο μερες στο βουνο στο χωριο της μαμας,για να δω το σοι και να βοηθησω σε ενα τραπεζι!
αντε αντε εκει στην αμμουδια που θα καθεσαι,να παρεις το φορητο και να γραφεις και μολις βρεις χρονο και ιντερνετ βεβαια να μας την στειλεις την συνεχεια!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τι γίνεται με αυτή την ιστορία φίλε Vito; Είμαστε πολλοί που θέλουμε συνέχεια...

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Κι εγώ θέλω σαν τρελός να κάνω το ίδιο ταξίδι στο μέλλον, οπότε μπαίνω στην ουρά αναμονής της συνέχειας :haha:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
vito, για συγκεντρώσου και γράψε σε παρακαλώ... πολυ χρονο σου δωσαμε....α ! ;)

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
άντε ρε βίτο, βάλε τα δυνατά σου. Άντε λεβέντη μου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom