ΕΡΣΗ
Member
Μια από τα ίδια και εγώ! Κράτα μου θέση δίπλα σου στο αναρρωτήριο! :xmas_cheesygrin:Εγώ ούτε χάρτη βλέπω, ούτε φωτογραφίες....
Είμαι άσχημα;;; :xmas_rolleyes::xmas_eek:
Μια από τα ίδια και εγώ! Κράτα μου θέση δίπλα σου στο αναρρωτήριο! :xmas_cheesygrin:Εγώ ούτε χάρτη βλέπω, ούτε φωτογραφίες....
Είμαι άσχημα;;; :xmas_rolleyes::xmas_eek:
:xmas_redface: Μ'αρέσουν τα υποκοριστικά!Μπράβο βρε bat-suit (υποκοριστικό!). Όχι σαν κάτι άπληστους εδώ μέσα που τα θέλουνε και γραπτά!
Isabelle μου δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά εγώ δε βλέπω τίποτα...:xmas_cheesygrin:
Μην κόψεις φλέβες έχεις τόσα άλλα ταλέντα....:xmas_lol:
ZephX για Σαββατοκύριακο μπορείς να πας στο Εθνικό Πάρκο Teredj βορειαοανατολικά της Ουλάν Μπατορ (θα το δεις στο χάρτη αν δέησε να εμφανιστεί!)Υπάρχουν μέρη που να αξίζουν επίσκεψης κοντά στη UB? Ή να κρατήσω άλλη μια εβδομάδα κενή για να επισκεφτώ την υπόλοιπη χώρα?
οκ, δεν ξέρω τι γινεται, καταθέτω τα όπλα. :xmas_sad:(πάλι δε φαίνεται κάνεις επισύναψη...?)
Δε φαίνονται ούτε αυτές πλέον...ελπίζω να το πάρεις ψύχραιμα...:xmas_cheesygrin:οκ, δεν ξέρω τι γινεται, καταθέτω τα όπλα. :xmas_sad:
Μια χάρη μονάχα: με το ίδιο ακριβώς σύστημα είχα ανεβάσει φωτογραφίες και μέσα στο κείμενο για τα πρώην σοβιετικά σταν. http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%DC%F4%EF-%F3%F4%E7%ED-%E1%F1%DC%EB%E7-9.html
Κανείς ωστόσο δεν έχει πει μέχρι σήμερα ότι δεν τις βλέπει. Αν μπορεί κάποιος, ας μπει στα σταν να μου πει αν εξακολουθούν να φαίνονται φωτογραφίες ή έχουν εξαφανιστεί.
Είμαι πανέτοιμη για τις εξετάσεις!!! Βλέπω κι όλες τις φωτογραφίες κι εδώ και στα σταν! :xmas_cool: Πότε εξετάζομαι? :xmas_cool:Γρήγορα, γιατί αύριο έχει εξετάσεις εφ' όλης της ύλης και σε θέλω διαβασμένη!