Mobile Internet/τηλεφωνία στην Ευρώπη

MaryK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα, η κόρη μου που θα είναι για 4 μήνες στην Τουλούζη με Erasmus, έχει πρόβλημα με το wifi στην εστία. Δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να βρει λύση και σκέφτεται να αγοράσει sim τοπικά μόνο για δεδομένα. Μπορεί κάποιος που ξέρει τα δίκτυα στη Γαλλία να δώσει κάποιες πληροφορίες (ποιο πάροχο να επιλέξει, διαδικασία απόκτησης κάρτας κλπ);

Ευχαριστώ!

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Καλησπέρα, η κόρη μου που θα είναι για 4 μήνες στην Τουλούζη με Erasmus, έχει πρόβλημα με το wifi στην εστία. Δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να βρει λύση και σκέφτεται να αγοράσει sim τοπικά μόνο για δεδομένα. Μπορεί κάποιος που ξέρει τα δίκτυα στη Γαλλία να δώσει κάποιες πληροφορίες (ποιο πάροχο να επιλέξει, διαδικασία απόκτησης κάρτας κλπ);

Ευχαριστώ!
H Orange θεωρώ τουλάχιστον απο ζήτημα κάλυψης είναι απο τις πιο αξιόπιστες. Με το διαβατήριο της μπορεί να αγοράσει όποιο πακέτο την εξυπηρετεί απο το κατάστημα του παρόχου.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ας βρω πρώτα 4 μήνες χρόνο για να είμαι εκτός Ελλάδας και να ταξιδεύω και μετά θα προβληματιστώ.... :lol:

Βρήκα αυτό:

Παρακολούθηση της χρήσης περιαγωγής
Στο πλαίσιο της πολιτικής εύλογης χρήσης, ο πάροχός σας μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τη χρήση περιαγωγής ανά τετράμηνο. Αν, κατά το διάστημα αυτό, περάσατε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό απ’ ό,τι στη χώρα σας ΚΑΙ κάνατε χρήση υπηρεσιών με περιαγωγή περισσότερο από τη χρήση υπηρεσιών στο εσωτερικό, ο πάροχός σας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ζητήσει διευκρινίσεις. Έχετε προθεσμία 14 ημερών για να δώσετε τις διευκρινίσεις.

Αν συνεχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό από ό,τι στη χώρα σας και η χρήση περιαγωγής εξακολουθεί να υπερβαίνει την εγχώρια χρήση, ο πάροχός σας μπορεί να αρχίσει να σας χρεώνει επιπλέον για τη χρήση περιαγωγής. Για τις πρόσθετες χρεώσεις (χωρίς ΦΠΑ) ισχύουν τα ακόλουθα ανώτατα όρια:

• 0,022 ευρώ ανά λεπτό φωνητικής κλήσης
  • 0,004 ευρώ ανά γραπτό μήνυμα
  • 2 ευρώ ανά GB δεδομένων (ανώτατο όριο το 2022, το οποίο θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου σε 1 ευρώ/GB, το οποίο θα είναι η μέγιστη προσαύξηση από το 2027 και μετά)
Πηγή: Περιαγωγή: Ποιες είναι οι χρεώσεις για να χρησιμοποιείτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε άλλη χώρα της ΕΕ - Your Europe

Last edited by a moderator:

tatooine

Member
Είναι πάρα πολύ παλιό.
Ένας από τους λόγους που έκοψαν και τις έξτρα σιμ κατά την γνώμη μου.
Οπως και να έχει υπάρχει Όριο ορθής πολιτικής χρήσης για περιαγωγή στην Ευρώπη. Νομίζω πλέον 70/80 γίγα τον μήνα χωρίς να είμαι σίγουρος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.642
Νεότερο μέλος
Maria Valta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom