• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Mobile Internet/τηλεφωνία στην Ευρώπη

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Οι περιστασιακοί ταξιδιώτες - για τους οποίους μιλάμε στο φόρουμ - δε θα πάνε στο Βέλγιο ή στη Γαλλία για να κάνουν απεριόριστο συμβόλαιο, το πολύ πολύ να αγοράσουν μια κάρτα και να φορτώσουν κάποιο πρόγραμμα δεδομενών/ομιλίας για το διάστημα των διακοπών τους. Οι τιμές αυτών των προγραμμάτων δεν είναι τόσο φθηνές όσο πιστεύουμε εδώ στην Ελλάδα άρα οι ελληνικές εταιρείες δεν είναι όσο ληστρικές πιστεύουμε.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
πρωτη φορα διαβαζω οτι στο φορουμ μιλαμε για συγκεκριμενους ταξιδιωτες. προφανως πρόκειται για παρανοηση επειδη μιλαμε για ολους. κ οσοι πανε 3,4,5+φορες το χρονο Γαλλια, Ιταλια κ οπου αλλου παιρνουν τοπικη σιμ οπου με 15,99 κ χωρις καμμια δεσμευση ληστρικου συμβολαιου εχεις απεριοριστο ιντερνετ κ οτι αλλο αναφερθηκε εντελως ενδεικτικα. το ιντερνετ εδω ειναι πανακριβο κ οι τιμες ληστρικες. για αλλους ειναι φτηνο και οι τιμες φιλανθρωπικες. οπως το βλεπει ο καθενας κ οπως το κρινει.

maria91

Member
Σωστα ολα αυτα που λετε αλλα ποσοι εδω μεσα πανε ταξιδια στην ιδια χωρα τοσες φορες το χρονο και ποσοι μονο 1???προφανως οσοι αναρωτιουνται για το ιντερνετ ειναι περιστασιακοι ταξιδιωτες..δε νομιζω να αναρωτιουνται αυτοι που πανε συνεχεια ταξιδια γιατι προφανως εχουν βρει λυσεις σαν και σας!και προφανως εχουμε τις πιο ακριβες εταιριες απο θεμα παροχων αλλα αν εχεις καποιο φοιτητικο πακετο τοτε καπως τα πραγματα ειναι καλυτερα..πχ εγω εχω πακετο μια βδομαδα 3gb με 4ε..δε το λες και πολυ συμφερον αλλα για εξωτερικο που το χρησιμοποιησα μου εφτασε και μου περισσεψε με φουλ χρηση!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
πρωτη φορα διαβαζω οτι στο φορουμ μιλαμε για συγκεκριμενους ταξιδιωτες. προφανως πρόκειται για παρανοηση επειδη μιλαμε για ολους. κ οσοι πανε 3,4,5+φορες το χρονο Γαλλια, Ιταλια κ οπου αλλου παιρνουν τοπικη σιμ οπου με 15,99 κ χωρις καμμια δεσμευση ληστρικου συμβολαιου εχεις απεριοριστο ιντερνετ κ οτι αλλο αναφερθηκε εντελως ενδεικτικα. το ιντερνετ εδω ειναι πανακριβο κ οι τιμες ληστρικες. για αλλους ειναι φτηνο και οι τιμες φιλανθρωπικες. οπως το βλεπει ο καθενας κ οπως το κρινει.
Καλά τώρα, βρήκες μια startup που άνοιξε το Μάη που μας πέρασε στην Ιταλία, προσφέρει τσάτρα-πάτρα ένα προϊόν (δε μου λές το google σου ανοίγει στα Γαλλικά ή στα Ιταλικά; Γιατί η IP που σου δίνουν είναι Γαλλική...) σε μια εισαγωγική προσφορά που δε θα υπάρχει για πάντα, σε υποχρεώνουν να πληρώνεις κάθε μήνα (δεν έχουν prepaid πλάνα, και για να τερματίσεις τη σύνδεση πρέπει να το κάνεις εγγράφως και 30 ημέρες πριν), ενώ εκτός ιταλίας έχεις μόνο 2GB και μετά πληρώνεις €73.20 το 1 GB (€0.0732/ΜΒ).
Από τέτοια...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλά τώρα, βρήκες μια startup που άνοιξε το Μάη που μας πέρασε στην Ιταλία, προσφέρει τσάτρα-πάτρα ένα προϊόν (δε μου λές το google σου ανοίγει στα Γαλλικά ή στα Ιταλικά; Γιατί η IP που σου δίνουν είναι Γαλλική...) σε μια εισαγωγική προσφορά που δε θα υπάρχει για πάντα, σε υποχρεώνουν να πληρώνεις κάθε μήνα (δεν έχουν prepaid πλάνα, και για να τερματίσεις τη σύνδεση πρέπει να το κάνεις εγγράφως και 30 ημέρες πριν), ενώ εκτός ιταλίας έχεις μόνο 2GB και μετά πληρώνεις €73.20 το 1 GB (€0.0732/ΜΒ).
Από τέτοια...
εχεις κατι καλύτερο εδω μηπως? εχεις κανενα προγραμμα με απεριοριστο ιντερνετ? κ επειδη εχω ηδη 2 ιταλικες σιμ, η μια ειναι η αναφερθεισα με καμμια υποχρεωση τερματισμου (no money no honey τοσο απλα, οσο πληρωνεις εχεις συνδεση) κ η αλλη εχει 30 gb στην ελλαδα με 15Ε.
το θεμα ειναι οτι εδω το ιντερνετ ειναι πανακριβο. οπως κ το γαλα. καρτελ.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
ενδιαφερθηκα γιατι θα εμενα πανω απο μηνα γαλλια..μετα απο αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες κανενα γαλλικο δικτυο δε με καλυψε ουτε καν για αγορα πακεττου..οσον αφορα τα δωρεαν σε σταθμους η τρενα,σου δινουν περιπου 20 λεπτα και μετα σου ζηταν να αγορασεις...γενικως ο τζαμπας πεθανε!

jimp

Member
οπως κ το γαλα. καρτελ.
Άσχετο αλλά το γάλα στην Ελλάδα καρτέλ; Μάλλον δεν ξέρεις πόσο αγοράζουν οι εταιρείες το λίτρο, ούτε το κόστος για να παραχθεί. Φυσικά όποιος θέλει αγοράζει σκόνες και νομίζει πως πίνει γάλα.

Συνεχίζουμε εντός θέματος, κανένα πακέτο ίντερνετ τελικά από vodafone?

jimp

Member
Για τις εταιρείες το θυμάμαι και το ξέρω πολύ καλά, νόμιζα εννοούσες τίποτα παραγωγούς. Βέβαια οι τελευταίοι όταν τους έλεγες να οργανωθούν σε τοπικούς συνεταιρισμούς έβρισκαν χίλιες δυο δικαιολογίες, αρκεί να μην οργανωθούν, μέχρι που ήρθε η ΘΕΣγάλα και τους έβαλε τα γυαλιά και τώρα κάποιοι κλαίνε.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Συνεχίζουμε εντός θέματος, κανένα πακέτο ίντερνετ τελικά από vodafone?
Πάνω που οι wind/q έδωσαν 10GB/€10 και η cosmote 7GB /€7, το καρτέλ της κινητής ξαναχτύπησε... και η vodafone 7GB/€7 για 30 μέρες... συνεννοημένοι.

Orfeasraf

Member
όταν τους έλεγες να οργανωθούν σε τοπικούς συνεταιρισμούς έβρισκαν χίλιες δυο δικαιολογίες, αρκεί να μην οργανωθούν
Ελληνική λογική "σιγά μη μοιραστώ την παραγωγή μου με αυτόν. ΜΕ ΑΥΤΟΝ θα τη μοιραστώ;"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom