• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία MIA BOΗΘΕΙΑ..

MOUMOU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
παιδια μια βοηθεια, θελω να κλεισω για παρισι ξενοδοχειο για πασχα ηδη εκλεισα αεροπορικα με πολυ καλες τιμες. ειμαι αναμεσα σε 2 το ενα βρισκεται στην place repuplique και το αλλο στην place de clichy. μηπως γνωριζει καποιος που ειναι καλυτερα και με πιο πολλα μαγαζια μπαρακια φαγαδικα κτλ, δεν θελουμε να ειναι ερημικα. εχω ξαναπαει παρισι αλλα δεν ετυχε να περασω απο αυτες τις περιοχες! ευχαριστω!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
παιδια μια βοηθεια, θελω να κλεισω για παρισι ξενοδοχειο για πασχα ηδη εκλεισα αεροπορικα με πολυ καλες τιμες. ειμαι αναμεσα σε 2 το ενα βρισκεται στην place repuplique και το αλλο στην place de clichy. μηπως γνωριζει καποιος που ειναι καλυτερα και με πιο πολλα μαγαζια μπαρακια φαγαδικα κτλ, δεν θελουμε να ειναι ερημικα. εχω ξαναπαει παρισι αλλα δεν ετυχε να περασω απο αυτες τις περιοχες! ευχαριστω!
μιλάμε για crowne plaza και holiday inn αντιστοιχά?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και οι 2 κεντρικές είναι, η de Clichy είναι στη Μονμάρτρη, η άλλη είναι 5-6 στάσεις του μετρό απ' την πρώτη. Κοντά στη Republique θα βρείς ίσως και το καλύτερο κινέζικο εστιατόριο του Παρισιού, αλλά μάλλον την πρώτη θα προτιμήσεις. :) Πρόβλημα "ερημιάς" δεν έχεις σε καμμιά, το μετρό σε πάει παντού, αξιολόγησε το ξενοδοχείο πρώτα.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Και οι 2 κεντρικές είναι, η de Clichy είναι στη Μονμάρτρη, η άλλη είναι 5-6 στάσεις του μετρό απ' την πρώτη. Κοντά στη Republique θα βρείς ίσως και το καλύτερο κινέζικο εστιατόριο του Παρισιού, αλλά μάλλον την πρώτη θα προτιμήσεις. :) Πρόβλημα "ερημιάς" δεν έχεις σε καμμιά, το μετρό σε πάει παντού, αξιολόγησε το ξενοδοχείο πρώτα.
α ρε babaduma σε όλα είσαι μέσα !!και στα παρίσια και στις ινδοκίνες και στις ινδίες :bleh:

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Εγώ είχα μείνει στην Place de la Clichy όταν επισκέφθηκα το Παρίσι και έμεινα πολύ ικανοποιημένος, οπότε αν αξίζει και το ξενοδοχείο την προτείνω!

MOUMOU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
τελικα εκλεισα στην place de clichy ευχαριστω! ειδα εκει κοντα στην barbes rochechouart υπαρχει και το ice cube bar. το χει επισκεφτει κανεισ? λεει?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
α ρε babaduma σε όλα είσαι μέσα !!και στα παρίσια και στις ινδοκίνες και στις ινδίες :bleh:
Τι να κάνεις καλή μου, παιδί της ... παγκοσμιοποίησης και γώ! :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα