penthesilia
Member
πολύ ωραία όλα αυτά αλλά όποιος ταξιδέψει με malev καλό είναι να περιοριστεί στις χειραποσκευές διότι διαφορετικά ίσως βρεθεί προ εκπλήξεων κατά την παραλαβή στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μιλάμε για πολύ κλάμα
Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες ντε....πολύ ωραία όλα αυτά αλλά όποιος ταξιδέψει με malev καλό είναι να περιοριστεί στις χειραποσκευές διότι διαφορετικά ίσως βρεθεί προ εκπλήξεων κατά την παραλαβή στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μιλάμε για πολύ κλάμα
εγώ θα πω, μια και είχε συζητηθεί ανάλογο θέμα με την ΑΖ, ότι σύμφωνα με το σχετικό δείκτη είναι από τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη σε αριθμό χαμένων αποσκευών/επιβατη. πολύ καλύτερη από εταιρείες σαν BA, Lufthansa, Air France..Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες ντε....
Με Malev έχω ταξιδέψει μόνο μία φορά, αλλά, ευτυχώς, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη βαλίτσα μου. Η μόνη φορά που η βαλίτσα μου "έκανε φτερά" ήταν πρόπερσι όταν γυρνούσα Αθήνα από Ισπανία με Iberia. Και φυσικά δε χάθηκε μόνο η δικιά μου βαλίτσα... ήρθαν μόνο καμιά 20 βαλίτσες και μετά ο ιμάντας σταμάτησε... ευτυχώς μου την έφεραν σπίτι αργά το βράδυ την επόμενη μέρα.πολύ ωραία όλα αυτά αλλά όποιος ταξιδέψει με malev καλό είναι να περιοριστεί στις χειραποσκευές διότι διαφορετικά ίσως βρεθεί προ εκπλήξεων κατά την παραλαβή στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μιλάμε για πολύ κλάμα
Αφού μου το ζήτησες Amsterdam, θα σου πω εν τάχει την πονεμένη μας επιστροφή από τη Βουδαπέστη με τη Malev. Αφού φτάσαμε Ελλάδα πήγαμε όπως όλοι οι νορμάλ ταξιδιώτες για παραλαβή αποσκευών . Η θέα ήταν τρομακτική: όσες βαλίτσες είχαν κλειδωθεί -συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας- είχαν υποστεί βιασμό... Σε όσες μπόρεσαν είχαν σπάσει την κλειδωνιά , κατά τη γνώμη μου τζάμπα κόπος , αφού τις υπόλοιπες τις έσκισαν. Μέσα στη βαλίτσα γινόταν του κουτρούλη ο γάμος -που λένε και στο χωριό μου-. και το χειρότερο , πάσης φύσεως κοσμήματα ή κλεμμένα ή σπασμένα. Παρεπιπτόντως όταν κάναμε έγγραφη διαμαρτυρία για τα απωλεσθέντα με κυριότερο ένα δαχτυλίδι cartier για το οποίο υπήρχε απόδειξη , μας προειδοποίησαν ότι δεν αποζημιώνονται αυτά τα είδη αφού τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συνέχεια. (κι ήταν τόσο όμορφο το σκασμένο!!!). Εννοείται ότι αυτό συνέβη στους μισούς τουλάχιστον επιβάτες.Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες ντε....
είδες ρε παιδί μου. κι εγώ μία αλλά φαρμακερή. ασε...Με Malev έχω ταξιδέψει μόνο μία φορά, αλλά, ευτυχώς, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη βαλίτσα μου. Η μόνη φορά που η βαλίτσα μου "έκανε φτερά" ήταν πρόπερσι όταν γυρνούσα Αθήνα από Ισπανία με Iberia. Και φυσικά δε χάθηκε μόνο η δικιά μου βαλίτσα... ήρθαν μόνο καμιά 20 βαλίτσες και μετά ο ιμάντας σταμάτησε... ευτυχώς μου την έφεραν σπίτι αργά το βράδυ την επόμενη μέρα.
Μην το συζητάς . Μιλάμε για πολλαπλό "βιασμό" με απανωτά μετατραυματικά σοκ. και να φανταστείς το παλιοδαχτυλιδi ακόμα το βλέπω στον ύπνο μου. εφιάλτης στο δρόμο με τη Malev. - σύντομα κοντά σας από την odeonΟύτε εγώ για να είμαι ειλικρινής είχα κάποιο πρόβλημα όταν ταξίδεψα με Malev (και μάλιστα με stopover κιόλας), αλλά για να το λέει η Penthesilia κάτι παραπάνω θα ξέρει...
EDIT: Τώρα είδα τι ας συνέβη, ο Χριστός και η Παναγία μαζί! Πρώτη φορά ακούω τέτοιο "βιασμό" αποσκευών!
εγω πηγα 25 μαρτιου βουδαπεστη γυρισα χθες με τη βραδυνη πτηση και δεν εκλαψα καθολου.....παρολα αυτα ειδα ενα βουνο βαλιτσες στις χαμενες...αλλα δε ξερω απο ποια η ποιες πτησεις ηταν...
Και βέβαια τον καταλαβαίνω τον πόνο σου!Καταλαβαίνεις τώρα τον πόνο μου πιστεύω.