• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Malev για Βουδαπέστη

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
πολύ ωραία όλα αυτά αλλά όποιος ταξιδέψει με malev καλό είναι να περιοριστεί στις χειραποσκευές διότι διαφορετικά ίσως βρεθεί προ εκπλήξεων κατά την παραλαβή στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μιλάμε για πολύ κλάμα:(:(

amsterdam

Member
πολύ ωραία όλα αυτά αλλά όποιος ταξιδέψει με malev καλό είναι να περιοριστεί στις χειραποσκευές διότι διαφορετικά ίσως βρεθεί προ εκπλήξεων κατά την παραλαβή στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μιλάμε για πολύ κλάμα:(:(
Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες ντε....;)

DION7

Member
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
εγω πηγα 25 μαρτιου βουδαπεστη γυρισα χθες με τη βραδυνη πτηση και δεν εκλαψα καθολου.....παρολα αυτα ειδα ενα βουνο βαλιτσες στις χαμενες...αλλα δε ξερω απο ποια η ποιες πτησεις ηταν...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
εγώ θα πω, μια και είχε συζητηθεί ανάλογο θέμα με την ΑΖ, ότι σύμφωνα με το σχετικό δείκτη είναι από τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη σε αριθμό χαμένων αποσκευών/επιβατη. πολύ καλύτερη από εταιρείες σαν BA, Lufthansa, Air France..
http://files.aea.be/News/PR/Pr09-016.pdf

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Ταξιδεύω συχνά με malev και δόξα το θεό πρόβλημα ακόμη δεν είχα. Δεν μπορώ όμως να πω το ίδοο και για μερικές άλλες εταιρείες, ονόματα δεν λέμε. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα αν φταίει μόνο η εταιρεία ή εάν φταίει και το αεροδρόμιο. Είδα και τα φιλμάκια του saimon και τότε κατάλαβα γιατί πήγα στο ξενοδοχείο στην ρώμη χωρίς αποσκευές. (τουλάχιστον μου τις έστειλαν την επόμενη ημέρα).

Bahari

Member
Με Malev έχω ταξιδέψει μόνο μία φορά, αλλά, ευτυχώς, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη βαλίτσα μου. Η μόνη φορά που η βαλίτσα μου "έκανε φτερά" ήταν πρόπερσι όταν γυρνούσα Αθήνα από Ισπανία με Iberia. Και φυσικά δε χάθηκε μόνο η δικιά μου βαλίτσα... ήρθαν μόνο καμιά 20 βαλίτσες και μετά ο ιμάντας σταμάτησε... ευτυχώς μου την έφεραν σπίτι αργά το βράδυ την επόμενη μέρα.:lol:

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Αφού μου το ζήτησες Amsterdam, θα σου πω εν τάχει την πονεμένη μας επιστροφή από τη Βουδαπέστη με τη Malev. Αφού φτάσαμε Ελλάδα πήγαμε όπως όλοι οι νορμάλ ταξιδιώτες για παραλαβή αποσκευών . Η θέα ήταν τρομακτική: όσες βαλίτσες είχαν κλειδωθεί -συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας- είχαν υποστεί βιασμό...:( Σε όσες μπόρεσαν είχαν σπάσει την κλειδωνιά , κατά τη γνώμη μου τζάμπα κόπος , αφού τις υπόλοιπες τις έσκισαν. Μέσα στη βαλίτσα γινόταν του κουτρούλη ο γάμος -που λένε και στο χωριό μου-. και το χειρότερο , πάσης φύσεως κοσμήματα ή κλεμμένα ή σπασμένα. Παρεπιπτόντως όταν κάναμε έγγραφη διαμαρτυρία για τα απωλεσθέντα με κυριότερο ένα δαχτυλίδι cartier:(:(:( για το οποίο υπήρχε απόδειξη , μας προειδοποίησαν ότι δεν αποζημιώνονται αυτά τα είδη αφού τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συνέχεια. (κι ήταν τόσο όμορφο το σκασμένο!!!). Εννοείται ότι αυτό συνέβη στους μισούς τουλάχιστον επιβάτες.

Καταλαβαίνεις τώρα τον πόνο μου πιστεύω.

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Ούτε εγώ για να είμαι ειλικρινής είχα κάποιο πρόβλημα όταν ταξίδεψα με Malev (και μάλιστα με stopover κιόλας), αλλά για να το λέει η Penthesilia κάτι παραπάνω θα ξέρει...

EDIT: Τώρα είδα τι ας συνέβη, ο Χριστός και η Παναγία μαζί! Πρώτη φορά ακούω τέτοιο "βιασμό" αποσκευών!

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Με Malev έχω ταξιδέψει μόνο μία φορά, αλλά, ευτυχώς, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη βαλίτσα μου. Η μόνη φορά που η βαλίτσα μου "έκανε φτερά" ήταν πρόπερσι όταν γυρνούσα Αθήνα από Ισπανία με Iberia. Και φυσικά δε χάθηκε μόνο η δικιά μου βαλίτσα... ήρθαν μόνο καμιά 20 βαλίτσες και μετά ο ιμάντας σταμάτησε... ευτυχώς μου την έφεραν σπίτι αργά το βράδυ την επόμενη μέρα.:lol:
είδες ρε παιδί μου. κι εγώ μία αλλά φαρμακερή. ασε...:(

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Ούτε εγώ για να είμαι ειλικρινής είχα κάποιο πρόβλημα όταν ταξίδεψα με Malev (και μάλιστα με stopover κιόλας), αλλά για να το λέει η Penthesilia κάτι παραπάνω θα ξέρει...

EDIT: Τώρα είδα τι ας συνέβη, ο Χριστός και η Παναγία μαζί! Πρώτη φορά ακούω τέτοιο "βιασμό" αποσκευών!
Μην το συζητάς . Μιλάμε για πολλαπλό "βιασμό" με απανωτά μετατραυματικά σοκ. :bleh: και να φανταστείς το παλιοδαχτυλιδi ακόμα το βλέπω στον ύπνο μου. εφιάλτης στο δρόμο με τη Malev. - σύντομα κοντά σας από την odeon:clap::clap:

dmdoc

Member
εγω πηγα 25 μαρτιου βουδαπεστη γυρισα χθες με τη βραδυνη πτηση και δεν εκλαψα καθολου.....παρολα αυτα ειδα ενα βουνο βαλιτσες στις χαμενες...αλλα δε ξερω απο ποια η ποιες πτησεις ηταν...

Παρεπιπτώντος τις είδαμε και εμείς επιστρέφοντας από Πολωνία στις 25/3.Λες να είναι οι ίδιες;;;;:haha::haha::haha::haha:

amsterdam

Member
Καταλαβαίνεις τώρα τον πόνο μου πιστεύω.
Και βέβαια τον καταλαβαίνω τον πόνο σου!:(
Θα έπρεπε να το αναφέρεις χωρίς την δική
μου παρότρυνση ώστε να έχουν γνώση και
οι υπόλοποι συμφορουμίτες.;)
Ειλικρινά λυπάμαι για το γεγονός.:(
Κάτι τέτοια διαβάζω και ταξιδεύω μόνο με
χειραποσκευή.;)
Σας αποζημιώσανε τουλάχιστον για τις
φθαρμένες/κατεστραμμένες αποσκευές??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com