• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κίνα Made in china

GTS

Member
Βάζει άνετα υποψηφιότητα για τη καλύτερη ιστορία του φόρουμ. Δε περίμενα κάτι διαφορετικό από τη κυρία dim_kyr, παρά μόνο pure excellence. Παρατηρώ και μια στροφή στο ύφος της συγγραφέως, από το ξεκαρδιστικό στο πιο σοβαρό. Ας είναι. Οι οπαδοί σου θα σ'ακολουθούμε πάντα.

(μετά από τέτοιο υμνολόγιο όχι μόνο θα μου παραγγείλεις τα μοχίτο αλλά θα τα φτιάξεις κι όλας).

Αναμένω κι εγώ τη συνέχεια...με το πάσο σου...

isabelle

Member
Εντάξει, ένα έχω να πω: είστε όλοι μα όλοι επιεικώς απαράδεκτοι! Εγώ κάθομαι σαν τον μ@λ@κ@ένα και ψάχνω κάθε μέρα στις ιστορίες υπό εξέλιξη μπας και σκάσει επιτέλους μύτη η Dimkyr με κινέζικη πραμάτεια κι σεις πήγατε κι ανοίξατε το μαγαζί σε άσχετο σημείο, ούτε γιάφκα να ήταν. Και καλά αυτό, αλλά ούτε ένας να μην μου το σφυρίξει; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ; Δεν απορήσατε δηλαδή που δεν με είδατε εδώ; Είναι ποτέ δυνατόν εγώ να έχανα τέτοιας ποιότητας αφήγηση με τέτοια ποσότητα μπίχλας; Ρε μπας και είστε όλοι συνεννοημένοι και προσπαθείτε να με αποφεύγετε; Dimkyr μίλα!

dmdoc

Member
Χμ,μάλλον μόνο εγώ πιστεύω ότι η dim δεν γράφει ιστορία για το ταξίδι της,αλλά μια συνοπτική εικόνα και επιγραμματικές πληροφορίες για τα μέρη που επισκέφτηκε.Σίγουρα δεν είναι από παραδρομή που άνοιξε το θέμα στην "αναζήτηση πληροφοριών".Προσωπικά δεν περιμένω μυθικές περιγραφές περαιτέρω(άλλωστε αδυνατεί,αφού πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ετοιμάζει πυρετωδώς την επερχόμενη άλωση της χώρας του Σαρκοζί).
Dim,μια ερώτηση.Ποιό ήταν το κίνητρό σου για την οργάνωση αυτού του ταξιδιού;πως και πότε εμφανίστηκε μπροστά σου ως δυνητικός προορισμός;

Υ.Γ Πως θα σου φαινόταν να αλλάξεις τον τίτλο σε Made in South China;Αφού είναι στην αναζήτηση πληροφοριών θα βοηθούσε πολύ.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
χωρίς να ξέρω που θα οδηγήσει τελικά αυτό το ποστ, ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από το ξεκίνημα. λες και ανοίγεις ξαφνικά ένα παράθυρο στο πρόσωπο σου και μεμιάς ρουφάς, αρώματα, εικόνες, λόγια και ήχους. συμπιεσμένες πληροφορίες πολλών γίγα, σε μερικά δευτερόλεπτα. μου κόπηκε η ανάσα. μπράβο δεσποινίς για την αφηγηματική σας ευχέρεια
ωστόσο, με όσα λέτε, καμία όρεξη δε μου δημιουργήσατε να πάω στην Κίνα :p
Μιας και εισαι καινουργιος ενα μονο πραγμα θα σου πω.
Καλωσορισες στον υπεροχο, παραισθησιογονο (μιας και μιλησαμε για ναρκωτικα κ μεθαδονες) κοσμο της dimkyr.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
γιατί δεν είχα ουδεμία αμφιβολία ότι τις μισές πόλεις δεν θα τις έβρισκα στο google earth; όσες βρήκα όμως τις έβαλα στο χάρτη έτσι να καταλάβουμε λίγο που κινήθηκες. το άλλο που παρατήρησα είναι ότι οι πιο ακριανές πόλεις (εκτός κι αν μου λείπει καμιά πιο μακρινή) απέχουν καμιά 700αρά χιλιόμετρα μεταξύ τους. Σιγά τα ωά. Τσιμπάς το highway και σε 5 ωρίτσες έχεις φτάσει κι αν προσθέσεις και κανά 8ωρο για τα αξιοθέατα, όλα φίνα. το βράδυ θα μπορείς να πάρεις το αεροπλάνο από Jishou για Κόρινθο

Attachments

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
ξαφνιάστηκα διπλα!!! α) δεν γνώριζα καθόλου γι'αυτό σου το ταξίδι και β) γιατί δεν βλέπω καμία μα καμία χιουμοριστική διάθεση!!!! Τι έγινε;;;;; Άλλαξες ριζικά μετά από αυτό το ταξίδι;;;;;; Ο Γκιούλιβερ επέστρεψε ή σκέφτηκε να μείνει εκεί για να γλυτώσει από σένα μια και καλή;;;

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Εγώ δε λέω τίποτα (ξέρεις εσύ, στόμα έχω και μιλιά δεν έχω :bleh:).... άλλωστε τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες!! Περιμένω απλά την ιστορία!!!! :D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
γιατί δεν είχα ουδεμία αμφιβολία ότι τις μισές πόλεις δεν θα τις έβρισκα στο google earth;
Δεν ξέρω! Γιατί άραγε? Αφού γνωρίζεις πόσο κοσμοπολίτης τύπος είμαι...
Αστραλ, όταν είσαι σε ήπια κατάσταση με φοβίζεις περισσότερο.
GTS έχω ήδη αρχίσει καλλιέργεια μέντας στον κήπο μου. Για τα μοχίτο σου φυσικά.
Ερση, ..........η Ινδία ???
Ισαβέλλα, και εσύ της συνομοταξίας μπίχλα? Μαζί με τον Υδρονέτα, στο ίδιο θρανίο και μην κρυφοκοιτάς στα διαγωνίσματα.
Γιαννούλα , όντως. Ο Γκιούλι σκέφθηκε να μην επιστρέψει. Αλλά λάδωσα ύπουλα την Αστυνομία της Κίνας για να τον μπουζουριάσουνε (τους είπα και ότι είναι έμπορος οπίου) και έτσι γύρισε αναγκαστικά πίσω.
Σπύρο, φοβερό. Εγω δεν ξέρω πως να το κάνω, δεν ποστάρεις κάπου οδηγίες και για εμάς τους άσχετους? Με απλά λόγια φυσικά για να καταλαβαίνουμε. Δώσε μας οδηγίες...
capobomba ευχαριστώ για τα σχόλιά σου, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλεις να πας στην Κίνα..... απορώ... γιατί? Αν και παραδέχομαι οτι οι μισές πόλεις/χωριά δεν ειναι για όλα τα γούστα.
Vario η φράση "25 ευρώ" σου λέει κάτι?
Πηγή, ψήνεσαι για Κίνα? Θα σου βγάλω εγώ το πρόγραμμα.
Ροζα, αν δεν ήσουν εσύ, θα πάλευα ακόμη για τις βίζες ή θα είχα μπει παράνομα στην χώρα, (τελικά ταμπάκο δεν μάσησες).
Κλεό και Nedelja, oι συνειρμοί σας θα πρέπει να με κάνουν να ανησυχώ?

Τέλος, καλέ μου DmDoc, έχεις δίκιο. ΔΕΝ είναι ιστορία, απλά γενικές απόψεις για την χώρα και κάποιες πληροφορίες για μερικές εκ των πόλεων που επισκέφτηκα. Οι δικές μου ιστορίες δεν θέλω να έχουν -και δεν έχουν- πληροφορίες και πρακτικά σχόλια από μέρους μου, παρά μόνο ελάχιστα που δεν γράφονται καν ξεκάθαρα , απλά προκύπτουν με την ανάγνωση. Δεν μου αρέσει να ανακατεύω τις πρακτικές πληροφορίες με τις ιστορίες μου. Πρόκειται κατά την γνώμη μου για δύο διαφορετικά πράγματα.

Με άλλα λόγια (κάπου το έχω ξαναγράψει) η εκάστοτε ταξιδιωτική ιστορία που γράφω είναι ακριβώς αυτό, ιστορία και όχι άρθρο τύπου LP.
Γι' αυτό τα παράχωσα εδώ.
Αυτά τα ολίγα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ειπα κι εγω, χαλασε κι η dim; Ηρεμησα τωρα...

manelaki

Member
Εγω ποτε θα φτασω σ'εκεινα τα μερη;;;;;

Παρεπιπτοντως ειδα πολλες φωτογραφιες εδω που μου θυμισαν τα δικα μου ταξιδια εκει παντα με τη βοηθεια του.... google earth. :bleh:

Καλα η βρωμα και η πεινα, αλλα αυτη η ελλειψη ρευματος και φωτος μου ραγισε τη καρδια. Χωρις φως, μεσ'την ησυχια; Πωωω με σκεφτομαι...θα'χα πλανταξει.:haha:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
αχ! αν και δεν έχω καμία ελπίδα να καταφέρεις τα όσα θα παραθέσω, ας κάνω την προσπάθεια για να μην μείνει αναπάντητη η απορία:
http://www.travelstories.gr/338337-post53.html

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills