panos007
Member
Παιδια να το μπανσκο για ενα 4ημερο τι λεει ειναι καλα???1η φορα θα παω
Οχο για σκι συγκεκριμενα!!!!tripakias said:Καλα ειναι, υπεραρκετο!
τότε είναι υπερ υπερ αρκετό ..πάρε και κανα επιτραπέζιο και άν δεν βαριέσαι μπορείς να πας στο γκολφ ..μια μεγάλη έκταση πρασίνου για γκόλφ βέβαια με υπερπολυτελή σπίτια συγκροτήματα ξενοδοχεία εστιατόρια μπαρ (αν δεν κάνει πολύ κρύο) ...είναι καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα πριν το Μπάνσκο....αλλά θέλει αυτοκίνητο...η ταξί..αξίζει έστω και για περπάτητα..Οχο για σκι συγκεκριμενα!!!!
Τι αλλο λες να κανω φιλε μου???εχει τιποτα αλλο?chrisbd said:τότε είναι υπερ υπερ αρκετό ..πάρε και κανα επιτραπέζιο και άν δεν βαριέσαι μπορείς να πας στο γκολφ ..μια μεγάλη έκταση πρασίνου για γκόλφ βέβαια με υπερπολυτελή σπίτια συγκροτήματα ξενοδοχεία εστιατόρια μπαρ (αν δεν κάνει πολύ κρύο) ...είναι καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα πριν το Μπάνσκο....αλλά θέλει αυτοκίνητο...η ταξί..αξίζει έστω και για περπάτητα..
Pirin Golf and Country Club, online
http://www.travelstories.gr/451331-post34.htmlΤι αλλο λες να κανω φιλε μου???εχει τιποτα αλλο?
αρκει να μην εχει χιονιατότε είναι υπερ υπερ αρκετό ..πάρε και κανα επιτραπέζιο και άν δεν βαριέσαι μπορείς να πας στο γκολφ ..μια μεγάλη έκταση πρασίνου για γκόλφ βέβαια με υπερπολυτελή σπίτια συγκροτήματα ξενοδοχεία εστιατόρια μπαρ (αν δεν κάνει πολύ κρύο) ...είναι καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα πριν το Μπάνσκο....αλλά θέλει αυτοκίνητο...η ταξί..αξίζει έστω και για περπάτητα..
Pirin Golf and Country Club, online
ε τι αλλο θες να εχει? Αν κανεις σκι ειναι καλα, αν οχι δεν αξιζει. Δες τι υπηρεσιες εχει το ξενοδοχειο που θα μενεις,( πισινα, χαμαμ κλπ) για να περασεις ετσι την ωρα σου.Τι αλλο λες να κανω φιλε μου???εχει τιποτα αλλο?
Ε αυτα δηλαδη!!!!και τα γυρισματα στο χωριο ετσι?osfialgia said:αρκει να μην εχει χιονια
ε τι αλλο θες να εχει? Αν κανεις σκι ειναι καλα, αν οχι δεν αξιζει. Δες τι υπηρεσιες εχει το ξενοδοχειο που θα μενεις,( πισινα, χαμαμ κλπ) για να περασεις ετσι την ωρα σου.
Ναι, αλλα το χωριο δεν εχει και τπτ. Κυριως ξενοδοχεια λογω του χιονοδρομικου.Ε αυτα δηλαδη!!!!και τα γυρισματα στο χωριο ετσι?
Τι λες ρε σιγα μην κανω πατιναζ μπορεις να μου πεις μερος καλο για φαι κ.λ.π???osfialgia said:Ναι, αλλα το χωριο δεν εχει και τπτ. Κυριως ξενοδοχεια λογω του χιονοδρομικου.
Αα εχει και παγοδρομιο, αν σε ενδιαφερει το πατιναζ
Κανενα καλο μερος????osfialgia said:Ναι, αλλα το χωριο δεν εχει και τπτ. Κυριως ξενοδοχεια λογω του χιονοδρομικου.
Αα εχει και παγοδρομιο, αν σε ενδιαφερει το πατιναζ
Κανενα καλο μερος για φαι???panos007 said:Κανενα καλο μερος????