duty_free
Member
Mε κλιμακα ενα προς δεκα, οπου ενα = ακακος χαζουλης, ισως λιγο γραφικως αφηρημενος και οπου δεκα το: μεγας εκλεκτος υπερτατος επιθεωρητης της ανοιας, παμμεγιστος γενικος ιπποτης της βλακωσυνης, σεβασμιος αρχιδιΔασκαλος της χαζομαρας, μειζων Ταξιαρχος της βραδυνοιας η (διαζευτικο αυτο το «η» τι κριμα που δεν επιτρεπονται οι τονοι!) τελος παντων, ενας σενιος Μπεντζυ Κομπσον…
Που (ερωτηματικο) με κατατασσετε δεδομενου του οτι:
Εκλεισα Οσλο.
Δυο νυκτες – δυομιση ημερας.
Μονον Οσλο.
Ανευ περαιτερω ταξειδιων προς την χαρρυποτερρικην ενδοχωραν…
η (διαζευκτικο)
τα δυτικα ατλαντια (ενιοτε δε και φιορδικα) παραλια οπως τα μπεργκεν και τα τοιαυτα.
Η αληθεια είναι ότι εχω ξαδελφακια στην εν λογω πολη και διαθετω παντα κατα νου μια μεγαλη εκδρομη, να παμε οσο πιο βορεια γινεται σαν τον Λεξ τον Λουθορα στο Ζουπερμαν αν θυμαστε, αν ειστε και εσεις του ψαγμενου, του εναλλακτικου, του κουλτουριαρικου σινεμαως.
Αλλα παλι. Το σκεπτομαι.. Ειμαι πολυ λακαμας με αυτες τις μονο οσλιες (τονος εις το ο μικρον) ημερες;
Που (ερωτηματικο) με κατατασσετε δεδομενου του οτι:
Εκλεισα Οσλο.
Δυο νυκτες – δυομιση ημερας.
Μονον Οσλο.
Ανευ περαιτερω ταξειδιων προς την χαρρυποτερρικην ενδοχωραν…
η (διαζευκτικο)
τα δυτικα ατλαντια (ενιοτε δε και φιορδικα) παραλια οπως τα μπεργκεν και τα τοιαυτα.
Η αληθεια είναι ότι εχω ξαδελφακια στην εν λογω πολη και διαθετω παντα κατα νου μια μεγαλη εκδρομη, να παμε οσο πιο βορεια γινεται σαν τον Λεξ τον Λουθορα στο Ζουπερμαν αν θυμαστε, αν ειστε και εσεις του ψαγμενου, του εναλλακτικου, του κουλτουριαρικου σινεμαως.
Αλλα παλι. Το σκεπτομαι.. Ειμαι πολυ λακαμας με αυτες τις μονο οσλιες (τονος εις το ο μικρον) ημερες;