romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Εισαγωγή-Χρήσιμες πληροφορίες]-Ανταλλακτήρια υπάρχουν πολλά,ένα που δίνει την μεγαλύτερη μάλλον αναλογία 1 ευρώ προς 24 κορώνες και χωρίς περιορισμό(χαμηλότερο δηλ.όριο)ποσού είναι το [URL="http://www.exchange.cz/"]www.exchange.cz[/URL
- Εντυπώσεις- Αξιοθέατα (α)
- Εντυπώσεις- Αξιοθέατα (β)
- Εντυπώσεις- Αξιοθέατα (γ)
- Εντυπώσεις- Αξιοθέατα (δ)
- Εντυπώσεις- Αξιοθέατα (ε)
- Ατμοσφαιρικά καφέ της πόλης
- Κάρλοβυ Βάρυ
- Φωτογραφίες
Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα αυτή την ιστορία της τριήμερης επίσκεψης μου στην Πράγα αναφέροντας από την αρχή ποιά ήταν για μένα η πιό "δυνατή"στιγμή μου στην πόλη.Θα μπορούσα να το βάλω και σαν τίτλο της ιστορίας..Πράγα=μαύρο θέατρο.
Και αναφέρομαι σε μιά συγκεκριμένη παράσταση που είδα με τον τίτλο WOW(black light theater)The Black Light Theater | Wow Show Prague
Διάρκεια περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο και κόστος 550 κορώνες η 23 ευρώ.
Πρόκειται για τη σύλληψη μιάς ιδέας(σχετικά με τους φόβους που κρύβουμε όλοι μέσα μας σα μικρά παιδιά και την λύση τους)η οποία καθώς μεταφέρεται στη μαύρη σκηνή με παντομίμες και συνδιάζεται με χορό!εξαιρετική μουσική,πανδαισία χρωμάτων και ...κάποια συμμετοχή των θεατών δίνει σπουδαίο!αποτέλεσμα.
Δεν έχω ξανανοιώσει τόσο έντονα συναισθήματα σε θεατρική παράσταση και είναι ο βασικός λόγος που θα ήθελα να ξαναεπισκεφθώ την πόλη για να παρακολουθήσω και πάλι κάτι ανάλογο.
Και αναφέρομαι σε μιά συγκεκριμένη παράσταση που είδα με τον τίτλο WOW(black light theater)The Black Light Theater | Wow Show Prague
Διάρκεια περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο και κόστος 550 κορώνες η 23 ευρώ.
Πρόκειται για τη σύλληψη μιάς ιδέας(σχετικά με τους φόβους που κρύβουμε όλοι μέσα μας σα μικρά παιδιά και την λύση τους)η οποία καθώς μεταφέρεται στη μαύρη σκηνή με παντομίμες και συνδιάζεται με χορό!εξαιρετική μουσική,πανδαισία χρωμάτων και ...κάποια συμμετοχή των θεατών δίνει σπουδαίο!αποτέλεσμα.
Δεν έχω ξανανοιώσει τόσο έντονα συναισθήματα σε θεατρική παράσταση και είναι ο βασικός λόγος που θα ήθελα να ξαναεπισκεφθώ την πόλη για να παρακολουθήσω και πάλι κάτι ανάλογο.
Attachments
-
47,8 KB Προβολές: 105