varioAthens
Member
Αχ το icon Go2 να λεει τοσο ωραια λογια! Ευχαριστω πολυ!!!Ναι, ναι κι εγώ χαίρομαι που μας γράφεις ξανά και μάλιστα για αγαπημένα μέρη!
Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
Αχ το icon Go2 να λεει τοσο ωραια λογια! Ευχαριστω πολυ!!!Ναι, ναι κι εγώ χαίρομαι που μας γράφεις ξανά και μάλιστα για αγαπημένα μέρη!
Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
Ως χώρος είναι από τα κορυφαία στη χωρα και με πολύ ιδιαίτερη ιστορία.Τιποτα το ιδιαιτερο απο ποια αποψη?
Φαγητου? Γιατι απο αποψη ιστορικοτητας και γραφικοτητας δεν το θεωρω ως μη-ιδιαιτερο
Τώρα πια όχι.Σε αυτές τις πυραμίδες στο Τεοτιχουακάν ανεβαίνεις?
Ε ναι, δεν έβαλαν στέγαστρα και σεζλόνγκ ακόμη.Και τα 2,5χλμ της Λεωφόρου των νεκρών τα περπατάς μέσα στον ήλιο?
Ευτυχως εμεις το πετυχαμε με συννεφια που εναλασσοταν με ηλιο κ στις φασεις της συννεφιας φορουσες και ζακετακι. Ευτυχως!!!! Γιατι σε επομενους αρχαιολογικους χωρους που πηγαμε στη Γιουκαταν, ακομα και οταν στεκομασταν ακινητοι υπο σκια ετρεχε ο ιδρωτας ποταμι και απο τα αυτιαΣε αυτές τις πυραμίδες στο Τεοτιχουακάν ανεβαίνεις?
Και τα 2,5χλμ της Λεωφόρου των νεκρών τα περπατάς μέσα στον ήλιο?
Πόσο όμορφες εικόνες! Φυσικά και ήθελα να ακούσω τους ήχους της ζούγκλας! Αν κάποιος δεν ξέρει τι είναι ακούγεται πολύ τρομαχτικό, σα να έρχεται δεινόσαυρος
Δε μας λες και το όνομα του ξενοδοχείου? Δε βιαζόμαστε, σε 15 χρόνια αποκάλυψέ το
Το λάτρεψα! Ποσό είναι τα μικρά βρε trip?Πόσο όμορφο ταξίδι! Το Μεξικό είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες χώρες. Έχω πανέμορφες αναμνήσεις. Περιμένω πως και πως να μεγαλώσουν τα μικρά για να τα πάω.
9, 6, 4x2, 2Το λάτρεψα! Ποσό είναι τα μικρά βρε trip?