• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Lufthansa Club Ren 2011

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Eσείς παίξατε στο φετινό διάσημο εδώ και χρόνια παιχνίδι των ταράνδων της Lufthansa?
Lufthansa Club Reindeer

Μοιράζονται πλούσια δώρα, όπως εκπτωτικά κουπόνια, μίλια, ρολόγια, εισιτήρια κ.ά.
Club Reindeer Awards (πατήστε στο τέρμα της σελίδας το Terms of participation)

Για να συμμετάσχετε σε κάθε κατηγορία δώρου πρέπει να συμπληρώσετε κάποια tasks με τους ταράνδους της αγέλης σας. Για όσους ξεκινήσουν σήμερα, ας ρίξουν μια ματιά στα hints και shortcuts που είναι μαζεμένα στο Flyertalk.

Εγώ βρίσκομαι αισίως στους 13 ταράνδους και στο 6ο στάδιο του παιχνιδιού.

aimg24.imageshack.us_img24_7081_snapshotwi.jpg

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πήγαινε στη facebook ιστοσελίδα της Lufthansa... ο Σκίουρος Kερτ λύνει όλες τις απορίες για τη stamina, τους κώνους ελάτων, το λίπασμα και την αναπαραγωγή των ταράνδων!
afreesmileyface.net_smiley_animals_squirrel_3.gif

_antonis_

Member
Πήγαινε στη facebook ιστοσελίδα της Lufthansa... ο Σκίουρος Kερτ λύνει όλες τις απορίες για τη stamina, τους κώνους ελάτων, το λίπασμα και την αναπαραγωγή των ταράνδων!
afreesmileyface.net_smiley_animals_squirrel_3.gif
Ώχου....το ένα παιχνίδι χειρότερο απο το άλλο.

Μόνο που τα διάβασα κουράστηκα!! :xmas_eek:

Πάω για ύπνο και το ελέγχω στη...δουλειά... το πρωί... :xmas_lol:

Ευχαριστώ!

_antonis_

Member
Ρε παιδιά τι σόι γρίφος είναι αυτός;
Δεν καταλαβαίνω τίποτα!
Έχω 1 τάρανδο, έχω 5 δέντρα, 27 κουκουνάρια περιμένουν και 19 δέντρα επίσης περιμένυν και 1 κουβάς λίπασμα. Τι τα κάνω όλα αυτά;

Επίσης, δε μου έχει έρθει κανένα μειλ με κανένα έξτρα δωράκι για τους ταράνδους, ούτε στο φεισμπουκ που λέει αν κάνουμε share θα είναι πιο χαρούμενος ο τάρανδος (άκουσον άκουσον! ).

Τι τραβάω ο άνθρωπος για τα ταξίδια............

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
α ρε Αντώνη,τι τραβάς.
μιά Κούβα σε σώζει:xmas_rolleyes::xmas_rolleyes:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν καταλαβαίνω τίποτα!
Έχω 1 τάρανδο, έχω 5 δέντρα, 27 κουκουνάρια περιμένουν και 19 δέντρα επίσης περιμένυν και 1 κουβάς λίπασμα. Τι τα κάνω όλα αυτά;

Επίσης, δε μου έχει έρθει κανένα μειλ με κανένα έξτρα δωράκι για τους ταράνδους, ούτε στο φεισμπουκ που λέει αν κάνουμε share θα είναι πιο χαρούμενος ο τάρανδος (άκουσον άκουσον! ).

Τι τραβάω ο άνθρωπος για τα ταξίδια............
Άμα λέω εγώ ότι έχετε πέσει χαμηλά... Δεν παίζατε ένα στοιχηματάκι μια Ευρωλίγκα εχθές που ήταν του δημοτικού; Δυο εισιτηριάκια θα τα είχες βγάλει με 30 ευρώ επένδυση...

• Like
Reactions: GTS

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Περιμένοντας αναβάθμιση από το επίπεδο 6 στο επίπεδο 7 (έπρεπε να είχε γίνει προχτές αλλά ξέχασα να ταΐσω τους ταράνδους και έχασα το Golden Feeder Award).

aimg683.imageshack.us_img683_6718_snapshotop.jpg

Δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Πήγαινε στο Flyertalk και πάτα όλα τα links... λογικά θα βρεις ταράνδους, αντικείμενα κτλ (εκτός και αν έχουν λήξει).

Κάθε τρεις μέρες σου βγαίνει ένα pop-up μήνυμα στο παιχνίδι ότι θα αποκτήσεις ταρανδάκι αν κάνεις share το μήνυμα στο wall σου... κάντο και όταν ένας φίλος σου που παίζει και αυτός το παιχνίδι το πατήσει τότε θα αποκτήσεις αυτόματα ένα ταρανδάκι.

Πηγαίνοντας πάνω αριστερά στην ενότητα Prizes & Awards μπορείς να δεις πόσα tasks απομένουν για να ανέβεις επίπεδο άρα και συμμετοχή σε διαγωνισμούς για περισσότερα δώρα.

Άμα λέω εγώ ότι έχετε πέσει χαμηλά... Δεν παίζατε ένα στοιχηματάκι μια Ευρωλίγκα εχθές που ήταν του δημοτικού; Δυο εισιτηριάκια θα τα είχες βγάλει με 30 ευρώ επένδυση...
Από την εποχή που έχασα 1000? κέρδος έχοντας παίξει μόλις 3? στο Μουντιάλ του 2006 (είχα βάλει under το Σουηδία-Αγγλία και έληξε 2-2 αφού μπήκαν τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο), έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το άθλημα.

_antonis_

Member
Δεν έχω ιδέα απο στοίχημα και μπάλα, οπότε... Μόνο απο τις μπάλες τις ΟΑ ξέρω!! :bleh:

Πηγαίνοντας πάνω αριστερά στην ενότητα Prizes & Awards μπορείς να δεις πόσα tasks απομένουν για να ανέβεις επίπεδο άρα και συμμετοχή σε διαγωνισμούς για περισσότερα δώρα.
Τα δέντρα είναι καλά να τα βάζω; Μπορώ να βάλω πολλά, αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω, αφού έχω λίγους τάρανδους... Αλλά αφού είδα το δικό σου γεμάτο, θα βάλω κι εγώ.

Τα λέμε μετά, γιατί σε λίγο πρέπει να μετρήσω μπάλες!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Τα λέμε μετά, γιατί σε λίγο πρέπει να μετρήσω μπάλες!!!

:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom