• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Lost: It only ends once

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
@Defkalion: Υποκειμενικά μπορεί να μην σου αρέσει ο Mozart, ο Dali, ο Kubrick, αλλά αντικειμενικά ήταν όλοι κορυφαίοι. Πάντα υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.
Αν και η σύγκριση είναι αστεία, μπορώ να πω ότι αντικειμενικά ήταν μια σειρά που ξεκίνησε δυναμικά και σύντομα ξενέρωσε μεγάλη μερίδα του κοινού της. Επομένως;
Για το τέλος δεν έχω άποψη, δυστυχώς.

GTS

Member
Μόλις είδα κι εγώ το τελευταίο επεισόδιο, άρτι αφιχθείς....εγώ δε μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι οι σεναριογράφοι είχαν από την αρχή ένα πλάνο για το πού πάει το πράγμα. Μου φαίνεται ότι λόγω ξεχειλώματος των σαιζόν και των επεισοδίων αρχίσανε οι αυτοσχεδιασμοί και το στόρι ξέφυγε τελείως προς άγνωστη κατεύθυνση.....κρίμα.

Σίγουρα σειρά φαινόμενο με μεγάλη απήχηση, αλλά με τίποτα η καλύτερη ή η πιο influential σειρά. Έχουν υπάρξει άλλες που έχουν δημιουργήσει ολόκληρη ποπ κουλτούρα, δεκαετίες μετά τη προβολή τους.

Οι υπόλοιποι περιμένουμε τον Dexter, τη συμμορία του Entourage να γελάσουμε....δυστυχώς οι Conchords δε πετάνε πια...

Donnie darko

Banned
Όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται για το Λοστ,μόνο τυχαία νομίζω οτι δεν είναι.Ήταν μια σειρά πρωτότυπη,διαφορετική με πολλές καινοτομίες που έκανε όμως και λάθη......Το παρατραβήξανε,το ξεχειλώσανε αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι μια πατάτα και μισή όπως πολλοί σεβαστοί συνομιλητές είπαν προηγουμένως.Νομίζω οτι οι προσωπικές σχέσεις των ηρώων ήταν ένα απο τα μυστικά της επιτυχίας του.Όλοι μας λίγο πολύ ταυτίστηκαμε έστω και νοερά με κάποιον απο τους ήρωες ή μπορεί και να συγκινήθηκαν με την τραγική ζωή του Λοκ π.χ.Σε σχέση με τις υπόλοιπες σειρές που παίζονται αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, Λοστ και πάλι Λοστ.Κάποιος συνομιλητής είπε οτι το ξεχειλώσανε για τα λεφτά....Μα αυτό εξυπακούεται,δηλαδή περιμένατε να γίνει μια πολυέξοδη σειρά,για την τέχνη κ τον πολιτισμό;
Επίσης κάποιος ανέφερε οτι δεν του άρεσε το τέλος επειδή το σκηνικό έγινε μέσα σε εκκλησία και οτι είναι μπούρδες....Εντάξει την επόμενη φορά θα φέρουμε τον Τσε Γκεβάρα να σώζει το νησί παρέα με τον Φιντέλ καπνίζοντας το πούρο της νίκης.Το ΦΩΣ είναι η μαγική λέξη,το ΦΩΣ και η ελπίδα που αυτό θα φέρει,η νίκη του φωτός απέναντι στο θάνατο κ το σκοτάδι....Αυτό φυσικά δεν είναι χριστιανική αποκλειστικότητα,αλλά βρίσκεται σε όλες τις θρησκείες.Αυτό το ΦΩΣ που το έχουμε ανάγκη,ώστε να ανοίξουν τα μάτια μας να δούμε την αλήθεια....Αν βλέπαμε το πραγματικό ΦΩΣ και όχι το σκοτάδι και τα ψεύτικα είδωλα που κάποιοι εντέχνως μας παρέχουν,ίσως να μην είμασταν στο σημείο που έχουμε φτάσει σαν ελληνική κοινωνία,ένα βήμα πριν το χάος κ τη χρεωκοπία

perictione

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα σου΄ρχομαι (25/08)
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αν και η σύγκριση είναι αστεία, μπορώ να πω ότι αντικειμενικά ήταν μια σειρά που ξεκίνησε δυναμικά και σύντομα ξενέρωσε μεγάλη μερίδα του κοινού της. Επομένως;
Για το τέλος δεν έχω άποψη, δυστυχώς.
Η σύγκριση, εαν γινόταν, δεν θα ήταν καθόλου αστεία, θα ήταν τουλάχιστον γελοία και προσβλητική. Αλλά δεν έκανα κάποια σύγκριση, απλά παραδείγματα ήταν για την ύπαρξη αντικειμενικών κριτηρίων.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Π.χ. ο Faraday που φαίνεται ότι έπαιξε καλά όπου τον έχω δεί έχει το ίδιο ηλίθιο βλέμμα όποτε δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλή ηθοποιία του!

Και ξανά μπουχα-χα. Διαφωνώ στην αντικειμενικότητα της ποιότητας της τέχνης. Για να είναι αντικειμενικό κάτι πρέπει να είναι μετρήσιμο. Αυτό που μπορούμε να μετρήσουμε είναι η διάρκεια. Αν το Lost γίνει κάτι το οποίο θα συζητάμε για χρόνια, τότε ναι, θα είναι κάτι διαχρονικό. Βέβαια και ο Δάκης διαχρονικός είναι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για το... αλαλούμ-αλαλούμ, άλλη γλώσσα μιλάμε θα πάω στο Χαρτούμ!

Το ΦΩΣ είναι η μαγική λέξη,το ΦΩΣ και η ελπίδα που αυτό θα φέρει,η νίκη του φωτός απέναντι στο θάνατο κ το σκοτάδι....Αυτό φυσικά δεν είναι χριστιανική αποκλειστικότητα,αλλά βρίσκεται σε όλες τις θρησκείες.

Νομίζω ότι γενικώς το θέμα "θρησκεία" κάνει πολλούς να χασμουριούνται, ειδικά αυτούς που ήθελαν να κερδίζει o man of science, δεν είναι θέμα χριστιανισμού ή μη. Είναι ότι πολλοί δε θέλουν φως, αλλά επιστήμη (εξαιρείται ο θείος μου που αγοράζει το ΦΩΣ κάθε μέρα).

Donnie darko

Banned
Και ποιός σου είπε ρε φίλε οτι το ΦΩΣ δεν συνδέεται με την επιστήμη;Ή ακόμα και τη γνώση;Το φώς αυτό συμβολίζει την ελπίδα για κάτι καλύτερο,την αισιοδοξία για το μέλλον.Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως γουστάρει το ΦΩΣ....Όσο για το θείο σου,περαστικά του 3 φορές πλάκα τον έκανα φέτος...Α,και πες του να πάρει μαγιό,αντιλιακό,βερμουδίτσες,γυαλιά ηλίου θα του χρειαστούν μέσα Ιουλίου με τα χωριά της Ευρώπης που θα πάει να παίξει....

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
Ανήκω κι εγώ στους φανατικούς της σειράς - είχα κάνει τρελούς λοστ-μαραθωνίους, γιατί το είχα ανακαλύψει σχετικά αργά.
Παρόλ' αυτά στον 5 και 6 κύκλο, θυμάμαι απλά ανθρώπους να περπατάνε...και να περπατάνε...και να περπατάνε...
Το τελευταίο επεισόδιο, και όλες οι κριτικές που γράφτηκαν για αυτό -και διάβασα πολλές- δεν με κάλυψαν καθόλου. Για 'μένα, ήταν σκέτη απογοήτευση (εκτός του ότι βαρέθηκα στα μισά του επεισοδίου)

Αγαπημένη σκηνή: Οικογένεια Χιούγκο σε όλες τις φάσεις (Χιούγκο γίνεται πλούσιος και τρώνε χάμπουργκερ απο σεφ:haha: σχέση μητέρας - Χιούγκο - πατέρα)

Αγαπημένος χαρακτήρας: Μπεν

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα