GTS
Member
Μαίρη, κοίταγες από τη αρχή ψιλονότια? Γιατί όχι πιο ψηλά?
Ευχαριστώ πολύ.....εστιατόρια φαντάζομαι όμως βρίσκεις φουλ και εκεί έτσι? Δηλ. μόνο αν θες μπαράκια κτλ πας νοτιότερα....το καλυτερο λοκεισον αν δε σε πολυενδιαφερει η νυχτερινη ζωη ειναι 50 με 57 και 4 με 6 αντε στη χειροτερη 3 με 7.ολα με τα ποδια. απο εκει και περα οσο απομακρυνεσαι τοσο πρεπει να χρησιμοποιεις μετρο.αν βρεις και κατι 45 με 50 κοιτα να ειναι κοντα στην 5
δεν περιλαμβάνονται στην τιμή οι φόροι για κανένα ξενοδοχείο στην ΝΥ στις μηχανές αναζήτησης, ούτε και στα περισσότερα επίσημα site των ξενοδοχείων.Στο booking.com που κοιτάω, έχει μία τιμή α στην οποία δεν περιλαμβάνουν φόρους κτλ...πατάω μετά "Κράτηση" και η τιμή παραμένει η ίδια! Καταλαβαίνω κάτι λάθος?
Μάλιστα...έχουμε καλομάθει στη Ευρώπη που υποχρεούνται να τα αναγράφουν όλα μου φαίνεται....έχω διαγράψει πολλά από τη λίστα λόγω μπάτζετ, με φόρους βγαίνουν πολύ πάνω από τα 150 που σκοπεύω να δώσω..δεν περιλαμβάνονται στην τιμή οι φόροι για κανένα ξενοδοχείο στην ΝΥ στις μηχανές αναζήτησης, ούτε και στα περισσότερα επίσημα site των ξενοδοχείων.
Πρέπει να προσθέσεις 14,75% φόρο και 3,5 $ ημερησίως δημοτικό τέλος (νομίζω..)
οπότε οι τιμές ανεβαίνουν κι άλλο!
απλά το booking δίνει για τη ΝΥ τελική τιμή χωρίς φόρους
είδες το Marcel? από το booking όμως, όχι από το site του ξενοδοχείου.Μάλιστα...έχουμε καλομάθει στη Ευρώπη που υποχρεούνται να τα αναγράφουν όλα μου φαίνεται....έχω διαγράψει πολλά από τη λίστα λόγω μπάτζετ, με φόρους βγαίνουν πολύ πάνω από τα 150 που σκοπεύω να δώσω..
Το έχω δει και αυτό.....κλίνω προς τα εδώ όμως Hotel Chandler (New York City, NY) - Hotel Reviews - TripAdvisorείδες το Marcel? από το booking όμως, όχι από το site του ξενοδοχείου.
βγαίνει κάτω από 150 ευρώ με τους φόρους, και έχει ωραίο design (honeymoon ) , αλλά μικρά δωμάτια