Για πού? Ή θα πας σε όλα κι εσύ?8 και σημερα ...
Μου ειχαν πει τα καλυτερα για τις παραλιες της Συμης. Δεν ισχύει;Ενταξει , στη Συμη δεν πας για τις παραλιες της οπως δεν πας στη Χαλκιδικη για την αρχιτεκτονικη της
Συμφωνώ απόλυτα, η Χάλκη είναι πιο συμμαζεμένη, πιο ωραία και με όμορφες παραλίες για το μέγεθος της.Πάντως η Σύμη είναι πανέμορφη, αλλά προτιμώ τη Χάλκη μέχρι στιγμής.
Σε ομορφιά σίγουρα θα μπει στο νο 1, από την ατμόσφαιρα και μόνο, θα το καταλάβεις. Παραλίες μη περιμένεις όμως να δεις! Το απόλυτο τίποτα.Περιμένω να δω και το Καστελόριζο να τα βάλω σε σειρά προτίμησης!
Οι καλύτερες λένε ότι είναι αυτές που πας με πλωτό μέσο. Οι υπόλοιπες απλά τίμιες, με αυτή που ναι διπλα στη χώρα να έχει όντως ξαπλώστρες μέχρι το νερό...Μου ειχαν πει τα καλυτερα για τις παραλιες της Συμης. Δεν ισχύει;
Ναι, για αυτές που πας με καραβάκι μου έχουν πει ότι αξίζουν.Οι καλύτερες λένε ότι είναι αυτές που πας με πλωτό μέσο. Οι υπόλοιπες απλά τίμιες, με αυτή που ναι διπλα στη χώρα να έχει όντως ξαπλώστρες μέχρι το νερό...
Συμη - Χαλκη . Καστελλόριζο ειχα παει το μακρινο 1996.Για πού? Ή θα πας σε όλα κι εσύ?
Λειτουργεί το τελεφερίκ; Θέλω να πάω αλλά δε θέλω να ανέβω με τα πόδιαΑνάβαση Λυκαβηττός
View attachment 368061
Νομίζω ότι λειτουργεί, χωρίς να είμαι σίγουρη.Λειτουργεί το τελεφερίκ; Θέλω να πάω αλλά δε θέλω να ανέβω με τα πόδια