vikara
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Στην Αγία Παρασκευή στη Σκιάθο.
Last edited:
Τελικά ακυρώθηκε το σχέδιο για οδικό με το δικό σας αυτοκίνητο ή είναι έξτρα ταξίδι αυτό;
Αχ! Ακυρώθηκε. Πολλά τα τεστ, πολύ το αγχος, πολλές οι χώρες και τα περάσματα, οι 3 εξ αυτών ακόμα κλειστές για τουρίστες (Φινλανδία, Λετονία, Ουγγαρία), οπότε άλλαξαν τα σχέδια.Τελικά ακυρώθηκε το σχέδιο για οδικό με το δικό σας αυτοκίνητο ή είναι έξτρα ταξίδι αυτό;
Για να ξέρουμε τι ιστορία να περιμένουμε.
Τέλειο φαίνεται. Περιμένουμε συνέχεια της live ανταπόκρισης και φυσικά ιστορία μετά την επιστροφή.Αχ! Ακυρώθηκε. Πολλά τα τεστ, πολύ το αγχος, πολλές οι χώρες και τα περάσματα, οι 3 εξ αυτών ακόμα κλειστές για τουρίστες (Φινλανδία, Λετονία, Ουγγαρία), οπότε άλλαξαν τα σχέδια.
Μία και μόνο χώρα, αλλα λίγο μεγάλη για να δικαιολογήσω και το road trip που τόσο έχω αδυναμία.
Πολωνία αεροπορικώς και με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Συνδύασα κομμάτια απο δύο ακυρωμένα ταξίδια (τουλάχιστον μου εμεινε η τεχνογνωσία) και σε χρόνο ρεκόρ ετοιμάστηκα και... φύγαμε.
Ολα καλά όμως. Σε καιρούς κορονοιου... είμαι πολύ ευχαριστημενη. Η Πολώνία ... κούκλα.
Τώρα ταξιδεύω προς Gdansk (άλλος οδηγεί). Η συνεχεια έχει Malborg castle, Torun, Chestochowa, Auschwitz, Kalwaria, Krakow και κατι λεπτομέρειες γύρω από αυτά."Χαλια" το κεντρο της Βαρσοβιας, μεσα στην πολυκατοικια και το σκουπιδι...οπως της Αθηνας (σορρυ ειναι απο αλλο τοπικ, αλλα δεν γινεται να μην πω κατι)
Ποιο ειναι το υπολοιπο προγραμμα και τι σας ζητησαν για την εισοδο στη χωρα,μπορεις να μας πεις;