Grerena
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Bordeaux
- Ταξίδι-Όνειρο
- Tromso, Las Vegas
Ρίγα (την ημέρα) ...
Συγχαρητήρια για τα 90 νησιά @psilos3 !Ουδέν αληθέστερον τούτου.
Είμαστε κι εμείς που μαυρίζουμε τις νύχτές...
Αλλωστε παλια το να παραμενεις λευκος το καλοκαιρι ηταν δειγμα αριστοκρατικης καταγωγης…Συγχαρητήρια για τα 90 νησιά @psilos3 !
Μην ακούς τίποτα περί ασπρίλας, εδώ τα ίδια, δεν καταλαβαίνουν οι πολλοί τι κόπο κάνουμε να συντηρήσουμε το λευκότερο λευκό σε χώρα με 8 μήνες καλοκαίρι.
Έτσι!Αλλωστε παλια το να παραμενεις λευκος το καλοκαιρι ηταν δειγμα αριστοκρατικης καταγωγης…
Σ' ευχαριστώ πολύ!Συγχαρητήρια για τα 90 νησιά @psilos3 !
Ήταν η απάντηση για τις καλύτερες παραλίες στα νησιά, πολλές κι όχι μία-δύο που όλα έχουν, πλέον μου βγαίνει με μεγάλη ευκολία.Ταιριάζουν πολύ τα γούστα μας, Κουφονήσι, Λήμνος, Ιθάκη, Νάξος, είναι στα τοπ για μένα.
Δε ξέρουνε! Κάποια στιγμή θα αναπτύξω τη θεωρία μου που συνοψίζεται στο όσο πιο λευκός γυρνάς από διακοπές τόσο καλύτερα έχεις περάσει!Μην ακούς τίποτα περί ασπρίλας, εδώ τα ίδια, δεν καταλαβαίνουν οι πολλοί τι κόπο κάνουμε να συντηρήσουμε το λευκότερο λευκό σε χώρα με 8 μήνες καλοκαίρι.
Πολλά συγχαρητήρια κι απο μένα. Είναι τόσο όμορφο να εκπληρώνονται οι ταξιδιωτικοί μας στόχοι. Και μετά ο πήχης πιο ψηλά....Σ' ευχαριστώ πολύ!
Ήταν η απάντηση για τις καλύτερες παραλίες στα νησιά, πολλές κι όχι μία-δύο που όλα έχουν, πλέον μου βγαίνει με μεγάλη ευκολία.
Δε ξέρουνε! Κάποια στιγμή θα αναπτύξω τη θεωρία μου που συνοψίζεται στο όσο πιο λευκός γυρνάς από διακοπές τόσο καλύτερα έχεις περάσει!
Την ίδια θεωρία έχω κι εγώ, αναμένω με αγωνία την ανάπτυξή της!Σ' ευχαριστώ πολύ!
Ήταν η απάντηση για τις καλύτερες παραλίες στα νησιά, πολλές κι όχι μία-δύο που όλα έχουν, πλέον μου βγαίνει με μεγάλη ευκολία.
Δε ξέρουνε! Κάποια στιγμή θα αναπτύξω τη θεωρία μου που συνοψίζεται στο όσο πιο λευκός γυρνάς από διακοπές τόσο καλύτερα έχεις περάσει!