jimp
Member
Παίζω και γω ρομαντικά, Πλάκα Μήλου.
Αχ αχ! Αν ήμουν στο νησί θα τα πίναμε αντάμα, αλλά εδώ και κάτι χρόνια το εγκατέλειψα για το κλινόν άστυ...Εψαχνα την προηγουμενη βδομαδα το γουρουνακι και γουρουνακι δεν εβρισκα.. @hydronetta
Hydronetta bar-Hydra, Greece
View attachment 275851
Ισχυει κανονικα! Εκει ειναι ολη η χαρη! Αν τωρα καποιος αγαπητος τραβελστοριτης ανεβασει 2, ε δεν θα τον κρεμασουμε. (Και τι α κανς; Να κατσ' α μαλωιςΠριν 6 μήνες είχε γίνει ολόκληρο θέμα για το πότε και πόσες φωτογραφίες ανεβάζει κάποιος (αυστηρά μία, την ώρα που συμβαίνει, χωρίς παραχωρήσεις). Άλλαξε κάτι από τότε;
Εχω ποσταρει 2 φωτο ατομων με καλτσα- πεδιλο στη Γερμανια , αλλα ηθελα να δειξω οτι σε αποσταση 2 μετρων το δειγμα ηταν στατιστικα σημαντικοΠριν 6 μήνες είχε γίνει ολόκληρο θέμα για το πότε και πόσες φωτογραφίες ανεβάζει κάποιος (αυστηρά μία, την ώρα που συμβαίνει, χωρίς παραχωρήσεις). Άλλαξε κάτι από τότε;
Είναι της μόδας φέτος, δεν το ήξερες;Εχω ποσταρει 2 φωτο ατομων με καλτσα- πεδιλο στη Γερμανια , αλλα ηθελα να δειξω οτι σε αποσταση 2 μετρων το δειγμα ηταν στατιστικα σημαντικο
Δε τον είχα πάρει χαμπάρι τον «κανόνα»Πριν 6 μήνες είχε γίνει ολόκληρο θέμα για το πότε και πόσες φωτογραφίες ανεβάζει κάποιος (αυστηρά μία, την ώρα που συμβαίνει, χωρίς παραχωρήσεις). Άλλαξε κάτι από τότε;
Τι εποχής είναι αυτά;Δρακόσπιτο στο δρόμο Στυρα-Καρυστου View attachment 275958