paefstra
Member
Σορι που γινομαι σπαστικη, αλλα γεωγραφικα ειναι στην Ισλανδια. Αν λεμε για ΕΕ ισως ισχυει.Fisterre, το πιο δυτικό σημείο της Ευρώπης. Στο βάθος Αμερική
View attachment 437896
Σορι που γινομαι σπαστικη, αλλα γεωγραφικα ειναι στην Ισλανδια. Αν λεμε για ΕΕ ισως ισχυει.Fisterre, το πιο δυτικό σημείο της Ευρώπης. Στο βάθος Αμερική
View attachment 437896
«Μηδείς αγεωγραφητος εισίτω» λεει η επιγραφή στην είσοδο του φορουμ μας, αλλο τι λενε εκει .Έχεις δίκιο. Το διαφημίζουν ως "το δυτικότερο άκρο της Ευρώπης" και δεν το σκέφτηκα!
Say no more. Του χρονου το καλοκαιρι βαζω πλωρη.Επειδή το παν είναι να είσαι ακριβής, μελετάω τις διαφορές μεταξύ των διαφόρων ειδών χτενιών της Γαλικίας:
Volandeiras
View attachment 437898
vs
Zamburiñas
View attachment 437899
Συγγνώμη που γίνομαι σπαστική (#2), αλλά το Cabo da Roca στην Πορτογαλία δεν είναι το δυτικότερο σημείο της-ηπειρωτικής-Ευρώπης? Έτσι λέει το πιστοποιητικό που έχω απ την επίσκεψη μου εκεί ( ) κι ετσι γνώριζα κι από πριν!Fisterre, το πιο δυτικό σημείο της Ευρώπης. Στο βάθος Αμερική
View attachment 437896
Μη μου πεις οτι πληρωσες για το πιστοποιητικο!Συγγνώμη που γίνομαι σπαστική (#2), αλλά το Cabo da Roca στην Πορτογαλία δεν είναι το δυτικότερο σημείο της-ηπειρωτικής-Ευρώπης? Έτσι λέει το πιστοποιητικό που έχω απ την επίσκεψη μου εκεί ( ) κι ετσι γνώριζα κι από πριν!
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.Τι Πατήσια-Παγκράτι, τι Γαλλία-Γερμανία πηγαινέλα. Από σταθερή έδρα οι εξορμήσεις; Στρασβούργο; Περιμένουμε λεπτομέρειες, τον άλλο μήνα κι εμείς εκεί.
Ήμουν μικρή κι ανωριμη τότε, παρασύρθηκαΜη μου πεις οτι πληρωσες για το πιστοποιητικο!
Δες λιγο τη λιθοσφαιρικη πλακα Ευρασιας.
Τα γεωγραφικά μήκη των φιναλίστ δείτε. Ή χονδρικά καμιά υδρόγειο σφαίρα της προκοπής.Τι είδους χάρτης να προβάλει με την ίδια ακρίβεια περιοχή από την Ισλανδία μέχρι την Πορτογαλία;Bρίσκω στη wikipedia ότι υπάρχει και άλλο σημείο ακόμα και στην Ισπανία πιο δυτικά!
Οπότε για να αποκαταστήσω τη διασαυλευθείσα τάξη... είναι ένα από τα δυτικότερα σημεία της Ευρώπης!