Eurotraveler
Member
Κολωνία
Δεν είχα υψηλές προσδοκίες. Η πόλη δεν τις ξεπέρασε, έχει όμως μερικά ωραία σημεία.
Έχουν τσίπουρο στην Κόστα Μπράβα;Το τσίπουρο σε μεγάλο ποτήρι.
Οι καραμπινάτοι τουρίστες έχουν το φλασκί μαζί τουςΈχουν τσίπουρο στην Κόστα Μπράβα;
Αν ήσουν ταξιδιώτης θα σου έβαζε η συμπαθής σερβιτόρα το τσίπουρο σε κρυστάλλινο ποτηράκι. Τώρα αγαπητέ τουρίστα γυάλινο και πολύ σου είναι!Επειδή είμαι καραμπινάτος τουρίστας και όχι ταξιδιώτης, λίγες μέρες διακοπές στην Κόστα Μπράβα. Το τσίπουρο σε μεγάλο ποτήρι. Την λάτρεψα την σερβιτόρα. Παραλία Fenals.
Ψηλέ θα σε στείλω στο σχολείο με τον κηδεμόνα σου. Στην Κόστα Μπράβα είχαν έρθει οι Έλληνες και έχτισαν πόλεις πριν 2300 χρόνια. Τσίπουρο δεν θα έχει;Έχουν τσίπουρο στην Κόστα Μπράβα;
Άλλωστε το Κόστα Μπράβα προέρχεται από τον αρχαίο ταξιδευτή (ή μήπως τουρίστα?) Κώστα Λαέρτιο, ο οποίος είδε πρώτος την ακτή από το κατάρτι του πλοίου το 586 πΧ. Η ακτή άρεσε στους υπόλοιπους οι ανέκραξαν "Κώστα μπράβο!", εξ ου και το όνομα. Το άλφα ως κατάληξη είναι βησιγοτθική, αντί του αρχαιοελληνικού όμικρον.Ψηλέ θα σε στείλω στο σχολείο με τον κηδεμόνα σου. Στην Κόστα Μπράβα είχαν έρθει οι Έλληνες και έχτισαν πόλεις πριν 2300 χρόνια. Τσίπουρο δεν θα έχει;
Φίλε μου σε πιάνω λάθος. Τους ταξιδιώτες η τους σερβίρουν σε ξύλινη κούπα,η τους λένε φτιάξτε το μόνοι σας.Αν ήσουν ταξιδιώτης θα σου έβαζε η συμπαθής σερβιτόρα το τσίπουρο σε κρυστάλλινο ποτηράκι. Τώρα αγαπητέ τουρίστα γυάλινο και πολύ σου είναι!
Γιου κουφ μι.( Με κούφανες). Όταν οι αρχαίοι Έλληνες έχτιζαν ακροπόλεις κάποιοι την έκαναν στην ζούλα και έκαναν μεροκάματα στην Καταλωνία.Άλλωστε το Κόστα Μπράβα προέρχεται από τον αρχαίο ταξιδευτή (ή μήπως τουρίστα?) Κώστα Λαέρτιο, ο οποίος είδε πρώτος την ακτή από το κατάρτι του πλοίου το 586 πΧ. Η ακτή άρεσε στους υπόλοιπους οι ανέκραξαν "Κώστα μπράβο!", εξ ου και το όνομα. Το άλφα ως κατάληξη είναι βησιγοτθική, αντί του αρχαιοελληνικού όμικρον.
Φίλε μου σε πιάνω λάθος. Τους ταξιδιώτες η τους σερβίρουν σε ξύλινη κούπα,η τους λένε φτιάξτε το μόνοι σας.
Στο ίδιο έργο θεατέςΠαρατηρώ μια δαιμονοποίηση του ταξιδευτή που μένει σε καλά ξενοδοχεία και εστιατόρια και αυτό δεν το καταλαβαίνω...
Καμιά αντίρηση... εσύ είσαι τουρίστας κι εγώ ταξιδευτής... απλά μην αδικείς και τους υπόλοιπους συμφορμίτες...