annoula
Member
Ποσες μερες θα μεινεις συνολικα???Στον παραδεισένιο νησί του Jorge Grego: Ilha Grande, Brazil View attachment 398328 View attachment 398330
Μπραβο που προλαβαινεις να δεις τοσα!!!
Ποσες μερες θα μεινεις συνολικα???Στον παραδεισένιο νησί του Jorge Grego: Ilha Grande, Brazil View attachment 398328 View attachment 398330
Για πες μας και τις άλλες δύο να ξέρουμε τι να πιούμε.Μια από τις τρεις αγαπημένες μου Γερμανικές μπύρες.
Μια Ανοβεράνικη ,από τα μέρη της συζύγου,Για πες μας και τις άλλες δύο να ξέρουμε τι να πιούμε.
Κακως δεν την ειχες τσεκαρει. Ανοιξα λογαριασμο για να παιρνω ειδοποιησεις για το status των πτησεων και τωρα ειδα οτι μου εδωσαν μιλια για τις πτησεις συν πολλα μιλια ακομη για το καλωσορισες. Το ματι μου πηρε και μια visa με την οποια μπορεις να ψωνιζεις και να μαζευεις μιλια. Δεν το κοιταξα παραπανω αφου δεν ζω Ισπανια ουτε ξερω αν θα ξαναχρειαστει.επειδη air europa δεν ειχα τσεκαρει καν, αν και τελευταια στιγμη λιγο δυσκολα απο πολλες αποψεις.
Σύνολο ταξιδιού 16μΠοσες μερες θα μεινεις συνολικα???
Μπραβο που προλαβαινεις να δεις τοσα!!!
Ρε μια με τις κατσικες στα βουνα μια με τους αντρες που παιζουν κατι σαν βολει τελος παντων . Σοβαρεψου λιγο! Τι ειναι αυτα που κανεις? Δεν ειμαστε ολοι κουλτουριαρηδες, φεμινιστες! Συν τοις αλλοις ξεφτιλιζεις την παραλια! Χαριστικο το λαικ, μπας και βγαλεις μια σοβαρη αντρικη λιγουρικη πολιτικαλυ ινκορεκτ φωτο να γουσταρουμε λιγο!Χρειάζονται συστάσεις; (και ναι, είναι παραλιάρα) View attachment 399129
Ο,τι φωτό και να βάλω, πρέπει να έρθεις και να το δεις για να το πιστέψεις…Ρε μια με τις κατσικες στα βουνα μια με τους αντρες που παιζουν κατι σαν βολει τελος παντων . Σοβαρεψου λιγο! Τι ειναι αυτα που κανεις? Δεν ειμαστε ολοι κουλτουριαρηδες, φεμινιστες! Συν τοις αλλοις ξεφτιλιζεις την παραλια! Χαριστικο το λαικ, μπας και βγαλεις μια σοβαρη αντρικη λιγουρικη πολιτικαλυ ινκορεκτ φωτο να γουσταρουμε λιγο!