• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Live from... (click and post one photo)

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Τα εύκολα έμειναν πίσω μας, πλέον είμαστε στο Munduk, ακόμα πιο βόρεια στο Μπαλί. Και μόλις γυρίσαμε από μια μέρα πεζοπορίας στο δάσος, με εκπληκτικούς καταρράκτες για επιβράβευση. Εδώ είμαστε μπροστά στον Sekumpul, που κατά τη γνώμη μου, συναγωνίζεται επάξια τον τρομερό Glumyr στην Ισλανδία. Κάναμε και μπάνιο, Ω ναι. ;) Αν και με το σπρέι νερού δε χρειάζεται, στάζεις από δεκάδες μέτρα μακριά. :D

View attachment 268027
Κώστα αν μπορέσετε να πάτε και στον Τukad Cepung. Μοιάζει με τον Gljufrabui αλλά είναι πολύ ανώτερος κατα την γνώμη μου. Αξίζει και η διαδρομή ως εκεί...
Επίσης το Penglipuran village είναι το πιο όμορφο χωριό που είδα! Δεν πρόλαβα να τα γράψω στην ιστορία μου..:rolleyes-80:

Last edited:
Κώστα αν μπορέσετε να πάτε και στον Τukad Cepung. Μοιάζει με τον Gljufrabui αλλά είναι πολύ ανώτερος κατα την γνώμη μου. Αξίζει και η διαδρομή ως εκεί...
Επίσης το Penglipuran village είναι το πιο όμορφο χωριό που είδα! Δεν πρόλαβα να τα γράψω στην ιστορία μου..:rolleyes-80:
Δεν προλαβαίνουμε, δυστυχώς.... Ή μάλλον, ευτυχώς, αφήνουμε κάβα για την επόμενη φορά, διότι ήταν μόνο η αρχή για εμάς και τη ΝΑ Ασία :D

Nick_St

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Venezuela
Πέφτει το σκοτάδι, ανάβουν τα φώτα, φεύγουν τα ΚΑΠΗ και οι υπόλοιποι τουρίστες των μονοήμερων και η Μπριζ ομορφαίνει επικίνδυνα! Από τη βραδινή βόλτα πριν λίγο.

20190408_223722.jpg

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Σίγουρα δεν είσαι live εκεί :haha: