GTS
Member
Ναι εννοείς βρε ποιητή;
Ναι εννοείς βρε ποιητή;
"Δεν ξέρω τίποτα για τη Βόλβη πέραν από το ότι κάποτε έκανε εκεί ένα κομματικό συνέδριο η ΝΔ". Δημοφιλής άποψη στην Ελλάδα των Social Media.Τι εννοείς βρε ποιητή;
Οπως κατάλαβες εγώ έχω πλήρη μεσάνυχτα επί του θέματος..."Δεν ξέρω τίποτα για τη Βόλβη πέραν από το ότι κάποτε έκανε εκεί ένα κομματικό συνέδριο η ΝΔ". Δημοφιλής άποψη στην Ελλάδα των Social Media.
Ειναι μια συμπαθητική ταινία που θεωρείται καλτ στην ελληνική ποπ κουλτούρα. Άσχετο με σοσιαλ κάθε είδους.Οπως κατάλαβες εγώ έχω πλήρη μεσάνυχτα επί του θέματος...
Ουτε το συνέδριο γνώριζα ούτε τη ταινία έχω δειΕιναι μια συμπαθητική ταινία που θεωρείται καλτ στην ελληνική ποπ κουλτούρα. Άσχετο με σοσιαλ κάθε είδους.
Για την ακρίβεια λίγο πριν από την Βόλβη. Πριν καιρό ήταν δήμος Εγνατίας (τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε) και ήταν η σύζυγος εκλεγμένη στο τοπικό του δήμου.Στη λίμνη Βόλβη
Κοίτα να δεις πέραση οι νυμφόπετρες....Για την ακρίβεια λίγο πριν από την Βόλβη. Πριν καιρό ήταν δήμος Εγνατίας (τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε) και ήταν η σύζυγος εκλεγμένη στο τοπικό του δήμου.
Ναι είχα (έχω) σπίτι στον δήμο.Κοίτα να δεις πέραση οι νυμφόπετρες....
Εκτός από το νησί Πάτροκλος, έχεις και σπίτι στον δήμο Εγνατίας;Ναι είχα (έχω) σπίτι στον δήμο.
Εκτός από το νησί Πάτροκλος, έχεις και σπίτι στον δήμο Εγνατίας;