escursione
Member
Black sea
hotel Bulgaria
Η εξηγηση οτι δεν κανουν ελεγχους δεν συμβαδιζει με το ιστορικο της χωρας εδω και 6 μηνες, γιατι να μην ελεγχει τωρα?Καλά και εδώ (Βαλένθια) φοράνε μάσκες ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους αλλά τα κρούσματα πάνε σύννεφο. Κάτι δεν πάει καλά με τις μετρήσεις, ή απλά δεν κάνουν ελέγχους (έχω άγνοια επί του θέματος) ή λόγω πολύ μειωμένου τουρισμού δεν έχουν τόσα κρούσματα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Αυτή ήταν η αφορμή της σκέψης μου.Φορανε μασκες ολοι, ακομη και σε εξωτερικους χωρους με συνωστισμο επειδη το επιτασσει η λογικη, τα αντισηπτικα με το κιλο και δεν βασιζονται μονο στα ευχελαια.
Εννοώ μειωμένος σε σχέση με άλλες χώρες ίδιου βεληνεκούς.Ο δε τουρισμος δεν ειναι τοσο μειωμενος
Νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί (και αυτό στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσουν φέτος οι μεσογειακές χώρες).Εχει πολυ εσωτερικο τουρισμο.
Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έμενες κάπου αλλού από κει που έμεινε ο Μπάυρον και η Αντζελίνα!Η εξηγηση οτι δεν κανουν ελεγχους δεν συμβαδιζει με το ιστορικο της χωρας εδω και 6 μηνες, γιατι να μην ελεγχει τωρα?
Ο δε τουρισμος δεν ειναι τοσο μειωμενος: 30 λεπτα αναμονη στην ουρα SKIP THE LINE ειχα να δω απο το uffizzi. Απλα οι περισσοτεροι ειναι Ιταλοι, λιγοι Γαλλοι, λιγοι Ισπανοι και 2 φορες πηρε το αυτι μου Γερμανικα στους δρομους. Εχει πολυ εσωτερικο τουρισμο.
Ειναι ποιοτικο το θεμα: απο που ερχονται τουριστες. Παρε παραδειγμα τη Χαλκιδικη πως ανοιξε, ποσοι μπηκαν και απο που και πως χανεται η μπαλα. Κατι τετοια θα συμβαινουν ισως.
Καλημερα. Λιγο off the beaten track και το λομπι του Hotel Danieli
View attachment 322606 View attachment 322607
........ "No comments" !Πολυλίμνιο Χαραυγής Μεσσηνίας View attachment 322608
Εγώ ξέρω.Κάποια στιγμή θα σου στείλω πμ.και στην Ισπανία να έχουν εκτοξευθεί;