taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Παλιά πόλη Montreal, Καναδάς
Ανεγκέφαλοι άνθρωποι... Μη πω τπτ χειρότερο!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λογιαΑνεγκέφαλοι άνθρωποι... Μη πω τπτ χειρότερο!
Μη βιαζόμαστε παίδες, μπορεί να είναι κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων. Οντώς @whoknows που ήσουν?Ευχαριστώ για τα καλά σου λογια
Καλημέρα και σε σένα
Είναι φοβερά εύκολο κάποιος να κρίνει χωρίς να γνωρίζειΜη βιαζόμαστε παίδες, μπορεί να είναι κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων. Οντώς @whoknows που ήσουν?
Και γιατί δεν είπες από το πρώτο ποστάρισμα, τι είναι και από πού είναι,όπως κάνουν όλοι,αλλά το εξηγείς μετά? Λογικό είναι κάποιος να υποθέσει ότι το συγκεκριμένο ζώο το χρησιμοποιεί κάποιος σαν κατοικίδιο.Είναι φοβερά εύκολο κάποιος να κρίνει χωρίς να γνωρίζει
Το συγκεκριμένο είναι κεντρο περιθλαψης και προστασίας άγριων ζώων από ανεγκφαλους κυνηγούς
Ειμαι υποχρεωμένος να εξηγήσω το οτιδήποτε στον οποιονδήποτε εδώ μέσα και δεν το ξέρω; καλουμαι να απολογηθώ για κάτι;Και γιατί δεν είπες από το πρώτο ποστάρισμα, τι είναι και από πού είναι,όπως κάνουν όλοι,αλλά το εξηγείς μετά? Λογικό είναι κάποιος να υποθέσει ότι το συγκεκριμένο ζώο το χρησιμοποιεί κάποιος σαν κατοικίδιο.
Σε αυτό το φόρουμ τα σχόλια στα μηνύματα των μελών επιτρέπονται. Αν κάποιος δεν θέλει να το προσπεράσει και θέλει να σχολιάσει μπορεί.Ειμαι υποχρεωμένος να εξηγήσω το οτιδήποτε στον οποιονδήποτε εδώ μέσα και δεν το ξέρω; καλουμαι να απολογηθώ για κάτι;
Και στη τελική είναι ένα θρεαντ που κάποιος ανεβάζει απλά μια φώτο. Αν δεν σ αρέσει προσπέρασε την. Να το παίζεις ξερόλας και μάλιστα προσβαλλοντας κάποιον που δεν τον ξέρεις δεν το έχεις αυτό το δικαίωμα. Τόσο απλα