Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Όχι δεν έχω άποψη.Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και κάτι ακόμα...γνωρίζεις εάν ισχύουν ότι υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις;;
Όχι δεν έχω άποψη.Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και κάτι ακόμα...γνωρίζεις εάν ισχύουν ότι υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις;;
Καλησπερα!! Πεταξα πριν μια εβδομαδα με lauda.. ηταν ακριβως στην ωρα τους!! Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα!!Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και κάτι ακόμα...γνωρίζεις εάν ισχύουν ότι υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις;;
Σε ευχαριστώ πάρα Πολύ!!Καλησπερα!! Πεταξα πριν μια εβδομαδα με lauda.. ηταν ακριβως στην ωρα τους!! Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα!!
Παρακαλω!! Απλα σε ενημερωνω οτι η πυλη ηταν στην αλλη ακρη του αεροδρομιου μας οποτε θα περπατεησεις αρκετα (εντος του αεροδρομιου) μεχρι να φτασεις.. οποτε ας εισαι εκει λιγο νωριτερα!Σε ευχαριστώ πάρα Πολύ!!
Έχω πετάξει με Ryanair πριν μερικούς μήνες και η αλήθεια είναι ότι είχαμε περπατήσει χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε!! (Χαχαχ!!) Οπότε είμαι αρκετά προετοιμασμένη όσον αφορά αυτό. Να ρωτήσω...Σχετικά με το τσεκ ιν το έδειχνε μέσω κινητού η το είχες εκτυπώσει ;Παρακαλω!! Απλα σε ενημερωνω οτι η πυλη ηταν στην αλλη ακρη του αεροδρομιου μας οποτε θα περπατεησεις αρκετα (εντος του αεροδρομιου) μεχρι να φτασεις.. οποτε ας εισαι εκει λιγο νωριτερα!
Το ειχα εκτυπωσει!! Αλλα και μεσω της εφαρμογης της ryanair στο κινητο , αν δειξεις το boarding pass εισαι κομπλε!!Έχω πετάξει με Ryanair πριν μερικούς μήνες και η αλήθεια είναι ότι είχαμε περπατήσει χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε!! (Χαχαχ!!) Οπότε είμαι αρκετά προετοιμασμένη όσον αφορά αυτό. Να ρωτήσω...Σχετικά με το τσεκ ιν το έδειχνε μέσω κινητού η το είχες εκτυπώσει ;