tryxx
Member
Ευχαριστούμε και χαίρομαι που σου άρεσε το αφήγημα. Εκεί στα σύνορα πρέπει να γίνεται χαμός. Η εμπειρία σου στο Κίτο είναι πραγματικά να μην μπορείς να κατουρησεις πάνω σου η να τα κάνεις απ' το άγχος κ το φόβο. Φαντάσου να σε μπερδεύουν για να ζητάνε πχ λάδωμα... Για αυτό λένε προσοχή στις βαλίτσες κ τους σάκκους μην βάλει κανείς τίποτα μέσα να περάσει κ άντε μετά καλό ξεμπέρδεμα...Με ευχαρίστηση διάβασα το ωραίο αφήγημα. Μπράβο παιδιά, ιδίως που η ιστορία είναι "τελειωμένη".
Τώρα αυτό το «ήταν προμελετημένη, καρφωτή και μιλημένη» που λέει και το παλιό άσμα. Συνεχίσαμε με ένα άτομο λιγότερο, με τον οδηγό μας πιο κάτω να μην περιορίζεται απλά στο μάσημα φύλλων κόκας, αλλά να τραβάει και από καμιά «γραμμή» που και που."
Εγώ θα το έγραφα. Πως οι οδηγοί ήταν ενήμεροι και οι κύριοι ύποπτοι ως πληροφοριοδότες των αστυνόμων. Και για τούτο δεν τους φοβόντουσαν.
Στάθηκα σε αυτό το σημείο, επειδή αναφέρετε για διώκτες με ύφος DEA. Διότι εμένα, που δεν έχω ποτέ πάρει ναρκωτικά (πλην κάτι joint για λόγους κοινωνικότητας), μου την έπεσε η πραγματική DEA (Αμερικάνος πράκτωρ συν Εκουατοριάνο) στο αεροδρόμιο του Κίτο και με ανέβασαν στα εκεί γραφεία του παραρτήματος DEA όπου μου έκαναν εξετάσεις ούρων την ώρα που περίμενα το αεροπλάνο της επιστροφής (Προ 20ετίας...). Πάντως με κέρασαν και πορτοκαλάδα διότι με το φόβο που πήρα δεν κατέβαζα ούρα!