paefstra
Member
Δεν πιστευω να μπαινουν εδω οι μακαριτισσες... Θα 'χουμε δραματα!Αν μπορούσα να διαγράψω ότι έχω κάνει και έχω δώσει στο παρελθόν και να τα προσφέρω όλα σε αυτήν θα το εκανα
Δεν πιστευω να μπαινουν εδω οι μακαριτισσες... Θα 'χουμε δραματα!Αν μπορούσα να διαγράψω ότι έχω κάνει και έχω δώσει στο παρελθόν και να τα προσφέρω όλα σε αυτήν θα το εκανα
Θα ακουστω γραφικός αλλά μετά από τόσες γνωριμίες νομίζω βρήκα το άλλο μου μισόΕ δεν πέρασε χρόνος κ βάλε από την προηγούμενη; έπεσε στα πατώματα το παιδί, πόσο να την κλάψει πια;
Καμία δεν ήξερε πότε για το σάιτ. Μόνο αυτή έμαθε. Να ζήσουμε να μην τις θυμόμαστε ζωή σε μαςΔεν πιστευω να μπαινουν εδω οι μακαριτισσες... Θα 'χουμε δραματα!
Νομίζω αυτό είπε κι ο ....Βοσκόπουλος όταν γνώρισε τη Γκερέκου!Αν μπορούσα να διαγράψω ότι έχω κάνει και έχω δώσει στο παρελθόν και να τα προσφέρω όλα σε αυτήν θα το εκανα
Και βέβαια υπάρχει, εμείς τι κάνουμε, μπρίκια κολλάμε;Υπάρχει κι άλλος που γυρνάει με τη σημαία του Θεού ???
Προς στιγμην διαβασα Βασιλακόπουλος …Νομίζω αυτό είπε κι ο ....Βοσκόπουλος όταν γνώρισε τη Γκερέκου!
μεγαη κουβεντα αυτη. αλλα στο ευχομαιΘα ακουστω γραφικός αλλά μετά από τόσες γνωριμίες νομίζω βρήκα το άλλο μου μισό
Και τις άλλες φορές το είχες βρει (αν έτσι το βλέπεις), αλλά το ξέχασες.Θα ακουστω γραφικός αλλά μετά από τόσες γνωριμίες νομίζω βρήκα το άλλο μου μισό
Πίστεψε με δεν το είχα βρει καμία φορά μα καμία. Αλλά σέβομαι απόλυτα την εμπειρία σου σωστό το νιώθω ανέκαθεν ολόκληρος. Πολύ ωραία τοποθέτηση !Και τις άλλες φορές το είχες βρει (αν έτσι το βλέπεις), αλλά το ξέχασες.
Και στο λέει ένας που είναι με την ίδια γυναίκα 40 χρόνια, την αγαπά, αλλά δε θεώρησε ποτέ ότι είναι το άλλο του μισό.
Βασικά νιώθω ανέκαθεν ολόκληρος.
Μακρυαααα αυτόςΠρος στιγμην διαβασα Βασιλακόπουλος …
λεω αμαν…και δω μας την έπεσαν;
Και βέβαια υπάρχει, εμείς τι κάνουμε, μπρίκια κολλάμε;
(Περιμένω την ιστορία σου να πάρω ιδέες για άλλη μια φορά!)