Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
Η τέλεια ληστεία .. της καρδιάς μου.. Συνεχίζεται..
Η κοπέλα μου είναιελπιζω να την ξερεις την κοπελα...οχι να βγαζεις σελφι οποια ερωτευεσαι...αλλιως θα σε κυνηγανε οι ισπανοι
Σημαία δε βλέπω!!!
Μαυρισμένο σε βλέπω. Μάλλον δε είσαι εσύ!Έξω από το Bernabeu. Δεν υπάρχει και το εξοχικό πλέον της Ατλέτικο το Βιθέντε Καλντερόν!
Χαχαχαχα κάπως έτσι Μισή Σουηδέζα αλλά μοιάζει λες και είναι από το Ελ Σαλβαδόρ . Το ότι πήγα Σουηδία το ήθελε η μοίρα γιατί κάπως έτσι γνωριστήκαμε ας πούμε ( όχι εκεί αλλά επειδή πήγα εκεί έπαιξε το ρόλο του)Αν σε χώρισε η προηγούμενη όταν πήγες στη Σουηδία και τώρα βρήκες Σουηδέζα Λατίνα, είναι η τέλεια εκδίκηση
Υπάρχει κι άλλος που γυρνάει με τη σημαία του Θεού ???Μαυρισμένο σε βλέπω. Μάλλον δε είσαι εσύ!
Ε δεν πέρασε χρόνος κ βάλε από την προηγούμενη; έπεσε στα πατώματα το παιδί, πόσο να την κλάψει πια;Εχεις καρδια αγκιναρα ομως ε? Για καλο το λεω. Παντα ετοιμος να δοθεις ψυχη τε και σωματι!
Αν μπορούσα να διαγράψω ότι έχω κάνει και έχω δώσει στο παρελθόν και να τα προσφέρω όλα σε αυτήν θα το εκαναΕχεις καρδια αγκιναρα ομως ε? Για καλο το λεω. Παντα ετοιμος να δοθεις ψυχη τε και σωματι!