mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Δεν κάνουνε πλάκα μ' αυτά τα θέματα ΚΙΚΙ μου. Αν δεν ρωτήσεις για τον καιρό στο Σαμούι γιατί θα ρωτήσεις
Κικι καλο Πασχα απο Ko Kρητη...kalo pasxa from Ko samui ...
xenos poy eisai ????
Αμα μου πληρωσετε και τα εισητηρια θα σας κανω και τον προσωπικο ξεναγο δωρεαν.Μιάς και βγήκε λοιπόν δεύτερη η ιστορία του xenos κo samui,ευκαιρία για όοοοοοοολους εσάς που ψάχνετε για γαμήλιο ταξίδι,να πατε να κολυμπήσετε στα τυρκουάζ νερά του νησιού,να απολαύσετε μάσες μασάζ και ξάπλες,να γυρίσετε ανανεωμένοι και να ορκιστείτε ζωή εις σάρκα μία!!!!!!
Η εποχη αυτη ειναι η καταλληλοτερη για το συγκεκριμενο μερος.Λοιπόν έχω ξετρελαθεί! Καιρό σχεδιάζω να παω σε ένα εξωτικό μέρος, αλλά το αποφάσισα. Θα πάω Koh Samui!
Τυχερέ !!! Ζηλεύω !!!Λοιπόν έχω ξετρελαθεί! Καιρό σχεδιάζω να παω σε ένα εξωτικό μέρος, αλλά το αποφάσισα. Θα πάω Koh Samui!
Καλώς ήρθες !!!Γεια σας, είμαι νεα στο φόρουμ και θέλω τα φωτα σας.Σκεφτομαι να παω Koh Samui τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρη. ( 20/8-15/9 είναι το διάτημα που έχω διαθεσιμο). Ειναι απαγορευτικός ο μήνας αυτός για το συγκεκριμένο μέρος? Εννοώ από άποψη καιρού. Πόσες μέρες προτείνετε? Οι τιμές σε φαγητό, ποτα? Δίνεται η δυνατότητα για snorkelling, diving κτλ κτλ, σωστά?Γενικά ότι πληροφορίες μπορείτε να δώσετε, ευπρόσδεκτες.