turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
λιγες μερες μεινανε...τελικα βαρεθηκα να ψαχνω, και τα ψιλοαφησα στο φλου...αμα πια
Τελικα τι εκανες με το αεροπορικο? Με ποια εταιρια εκλεισες και για ποιες ημερομηνιες??Την καλύτερη δουλειά έκανες!Εγώ χτυπιέμαι όλη μέρα με τα ξενοδοχεία και τα resorts...Φτάνει η μέρα, ε? Ζηλεύω. Εγώ έχω ακόμη 1,5 μήνα!
δεν εβγαλα ακρη εγω.Την καλύτερη δουλειά έκανες!Εγώ χτυπιέμαι όλη μέρα με τα ξενοδοχεία και τα resorts...Φτάνει η μέρα, ε? Ζηλεύω. Εγώ έχω ακόμη 1,5 μήνα!
Ναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και δεν έχω κλείσει ακόμη τίποτα. Και έχω να κλείσω σύνολο 4 ξενοδοχεία..Θα δούμε...Έχω καιρό ακόμη. Το πολύ πολύ στο τέλος να μη βρίσκω δωμάτια...Πότε φεύγεις?΄Πόσες μέρες?δεν εβγαλα ακρη εγω.
το ενα καλο μου φανηκε αλλα οχι καλα reports
το αλλο καλα reports αλλα ηταν ακριβο
το αλλο καλο σε ολα αλλα ηταν ασχημη η παραλια
το αλλο ετσι, το αλλο αλλιως...ε αμα πια...
7-20 Αυγούστου με Qatar. 740 το άτομο Αθήνα-Μπανγκόγκ. Δυστυχώς δε βρή πιο φτηνά.Τουλάχιστον έχει τέλειες ανταποκρίσεις!Τελικα τι εκανες με το αεροπορικο? Με ποια εταιρια εκλεισες και για ποιες ημερομηνιες??
δεν παίρνεις βαλίτσα ένα ταγάρι αρκεί!!Απλά το θεωρώ λίγο ταλαιπωρία με τη βαλίτσα να ψάχνουμε ξενοδοχείο. Άσε που δε θέλω να χάνω και χρόνο σε ψάξιμο. 12 μέρες πάω όλες κι όλες...Είδωμεν...