romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλοκαίρι δεν έχω πάει για να σου πώ την άποψη μου όσον αφορά τις θάλασσες...,εξαρτάται τι θέλετε να κάνετε;;θέλετε απλά να περιορισθείτε σε μιά πλευρά της Κυπρου και να κάνετε μπάνια η να γυρίσετε το νησί;;Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θέλετε να μου πείτε την γνώμη σας.. Θέλουμε να πάμε για 1 εβδομάδα οικογενειακές τον Ιούλιο στην Κύπρο, έχουμε μεγάλα παιδιά, οπότε είμαστε OK... Έχουμε επιλογή κι αεροπορικώς από Αθήνα για Λάρνακα και για Πάφο ή μπορούμε να πάμε στο ένα αεροδρόμιο και να φύγουμε από το άλλο... Να μείνουμε 3 νυχτες Λάρνακα και 3 Παφο η προτείνετε κάτι άλλο λόγω εποχής;
Αν θέλετε να δείτε πολλά μέρη η κατανομή αυτή είναι ο,τι πρέπει,γιατί αν μείνεις μόνο Παφο η ευρύτερη περιοχή της αγ.Νάπα πχ είναι στην άλλη άκρη ενω΄από τη Λάρνακα είναι κοντά και το αντίστροφο.
Η Πάφος είναι γραφική με το λιμανάκι της το κάστρο,το αρχαιολογικό της πάρκο !αλλά είναι μκρή, περιορισμένη και είναι καθαρά θέρετρο καλοκαιρινό δεδομένου ότι η κυρίως κωμόπολη Ανω Πάφος είναι πάνω ψηλά (δεν πας με τα πόδια),η Λάρνακα έχει τα πάντα συνδιάζει θάλασσα,παραλία μεγάλο παραλιακό μέτωπο για βραδυνές βόλτες,έχει πιό μέσα τα σοκκάκια της παλιάς πόλης -συνεχόμενη με τη νέα πόλη,έχει ζωή.
Απο Λάρνακα είναι πιο κοντά και η Λευκωσία ...εκτος κι αν την αποκλείσετε λόγω εποχής
οσο για τη Λεμεσό που είναι και η πιό "αριστοκρατική"και επιβλητική σε σχέση με τη Λάρνακα προεγγίζεται εξ ίσου και από την Πάφο και απο την Λάρνακα.
Επίσης η Αγ.Νάπα δεν είναι μόνο για μπάνια... μη χάσετε το υπέροχο Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής!!Ενα πραγματικό στολίδι για την περιοχή εδώ και λίγα χρόνια,σε μιά θαμνώδη βραχώδη πολύ μεγάλη έκταση(ελευθερη είσοδος) να βρεθείς εκεί το ηλιοβασίλεμα και να απολαμβάνεις απο ψηλά τη θέα της θάλασσας μπροστά σου..μαγεία!
Last edited: