jimp
Member
Ναι στα τηλέφωνα της εταιρείας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.Τηλεφωνικά κλείνουν? Νόμιζα μόνο από πρακτορείο ή Internet?
Ναι στα τηλέφωνα της εταιρείας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.Τηλεφωνικά κλείνουν? Νόμιζα μόνο από πρακτορείο ή Internet?
Ελαφόνησο υπέροχες παραλίες νερά που απλά σε μαγνητίζουν ιδιαίτερα ο μικρός Σίμος (όχι από την πλευρά του κάμπινγκ) Πυλος-φοινικουντα για μένα μόνο οικογένειες πήγαμε περισυ για 3 μέρες. Η βοιδοκοιλια που λένε όλοι ότι είναι σούπερ παραλία εμένα δεν μου άρεσε καθόλου δηλαδή μετά την Ελαφόνησο θα ξενερώσεις. Μονεμβασιά γραφικότατηΕιμαστε ζευγαρι 23 χρονων και φετος λεμε να παμε μονεμβασια ελαφονησο απο μια διανυκτερευση και μετα προς πυλο φοινικουντα για αλλες 3-4
καπου ειδα οτι ειπε καποιος εδω οτι ειναι πολυ οικογενειακα?
δηλαδη για την ηλικια μας δεν ειναι και πολυ καλη επιλογη να παμε εκει?
geonik καλωσόρισες στην παρέα, χωρίς καμία σκέψη σου προτείνω τη Λευκάδα. Δεν χρειάζεσαι να ταξιδέψεις με πλοίο, οδικώς περνάς τη γέφυρα και αμέσως βρίσκεσαι σε νησί. Οι τιμές είναι νορμάλ, στο νησί μπορείς να βρεις και ησυχία αλλά και ηρεμία και μαγευτικές καταπράσινες παραλίες, (ίσως και τις καλύτερες μετά τη Χαλκιδική).Καλημέρα σε όλους! Μόλις έκανα εγγραφή και πιθανόν να κάνω κάποια λάθη γι' αυτό και σας ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Ελπίζω να φανώ και εγώ χρήσιμη με τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες. Είμαστε μια τετραμελής οικογένεια (αγόρι και κορίτσι 13 ετών) και θέλουμε διακοπές σε ένα μέρος με όχι ιδιαίτερα ακριβά ακτοπλοϊκά (μένουμε στην Αθήνα) αλλά να έχει και λίγη ζωή για να μη βαρεθούν και τα παιδιά. Να σημειώσω ότι τα προηγούμενα χρόνια εξαντλήσαμε τις επιλογές της στεριάς (Πελοπόννησο, Χαλκιδική, Πλαταμώνα, Εύβοια). Σκεφτόμαστε για Άνδρο ή Κύθνο ή Λευκάδα, οι απόψεις σας καλοδεχούμενες.