• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Just landed

Maracuya

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Καλησπέρα και καλώς με δεχτήκατε στην παρέα σας! :xmas_biggrin:
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για το φόρουμ και την άψογη λειτουργία του. Είναι πραγματικά μια πολύ αξιόλογη δουλειά και χρήσιμη για οποιονδήποτε ψάχνει όχι μόνο πληροφορίες για κάποιο ταξιδιωτικό προορισμό αλλά και μία διαδικτυακή παρέα με κοινό χαρακτηριστικό τον έρωτα για τα ταξίδια.
Ανήκω κι εγώ σε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων κι ενώ σας διαβάζω πολύ καιρό, αποφάσισα να γραφτώ τώρα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του χρόνου καθότι αύριο κλείνω 1 εβδομάδα στα πάτρια εδάφη μετά από ένα 17ήμερο ταξίδι στο Μαϊάμι και στην Κολομβία που με έκανε να δω τα πράγματα με άλλο μάτι.
Στις οδηγίες για τα νέα μέλη διάβασα οτι ενδείκνυται να ξεκινήσω με ένα ποστ σε αυτό το τόπικ λέγοντας λίγα λόγια για 'μένα. Επειδή όμως ήδη έχω μακρυγορήσει θα κλείσω λέγοντας πως είμαι φοιτήτρια, ανέκαθεν ένοιωθα μια έλξη προς το διαφορετικό και αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που μου αρέσουν τόσο τα ταξίδια. Για την ακρίβεια, είμαι από τα άτομα που το ταξίδι συγκαταλέγεται στις βασικές ανάγκες τους.
Λόγω του νεαρού της ηλικίας δεν έχω ταξιδέψει πάρα πολύ σε σχέση με το όσο θα ήθελα, αλλά σε 2 μήνες φεύγω για Εράσμους οπότε θα μου δοθεί η ευκαιρία κάθε μήνα να χρωματίζω κι άλλη χώρα στον ταξιδιωτικό μου χάρτη!! :xmas_cheesygrin:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!:xmas_biggrin:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες στην παρεα.

varioAthens

Member
Πολύ ωραία μας τα λες!
Καλωσόρισες!!!
Γράψε μας κανα στορυ για το ταξίδι στην Κολομβία!!! :xmas_wink:

GeorgeD

Member
Καλώς ήλθες στην παρέα μας! Ευκαιρία λοιπόν το Erasmus για συχνότερες εξορμήσεις! ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.710
Νεότερο μέλος
Berry69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom